Sport

Laszlo Balint, deranjat de arbitrajul din Dinamo – UTA 2-2: “Se fluieră prea rapid”

UTA a smuls o remiză la ultima fază a meciului de azi, cu Dinamo, jucat în deplasare, scorul fiind 2-2, iar la finalul confruntării Laszlo Balint, antrenorul oaspeților era deranjat de faptul că echipa lui a lăsat de dorit în prima repriză.
02.10.2021 | 20:41
Laszlo Balint deranjat de arbitrajul din Dinamo  UTA 22 Se fluiera prea rapid
ADVERTISEMENT

În meciul care a reprezentat revenirea, pentru a cincea oară, a lui Mircea Rednic pe banca tehnică a „câinilor”, gazdele au condus cu 2-0, golurile fiind marcate de Torje (7), Sorescu (54, din penalty).

Numai că echipa oaspete, care a evoluat în inferioritate întreaga repriză secundă după eliminarea lui Batha pentru un cot aplicat lui Torje, a egalat după dubla lui Miculescu, din minutele 62 și 90+5.

ADVERTISEMENT

În Liga I se dau faulturi prea uşor

La final, tehnicianul echipei arădene a făcut cunoscute lucrurile care l-au nemulțumit. „Am luat gol la primul şut pe poartă. Am lăsat de dorit în prima repriză, iar după a venit şi eliminarea.

Specialiştii trebuie să spună dacă a fost sau nu roşu acolo, eu zic că a fost prea uşor acordat. Mă bucur că băieţii au reacţionat după schimbări. Eu discut constant cu Batha. A zis că este o diferenţă mare între arbitrajul din Albania şi cel de aici.

ADVERTISEMENT

Eu am zis mereu că în Liga I se acordă faulturi prea uşor. Eu cred că intensitatea fotbalului românesc va scădea dacă se continuă aşa. Nu vedem nicio asumare, pentru că se fluieră prea rapid.

Miculescu are tonus bun, dar trebuie să fie constant

Nu îmi învăţ jucătorii să lovească fără minge! Repet asta mereu. El mi-a zis că nu a avut inteţia să lovească. Torje mi-a zis că l-a lovit cu antebraţul. Astfel de meciuri frumoase sunt dezechilibrate pentru că arbitrul îşi spune prea mult cuvântul.

ADVERTISEMENT

Miculescu s-a antrenat doar ieri, dar este într-un tonus bun şi motivat. I-am spus că atunci când intră îşi va ajuta echipa. Doar că i-am spus că trebuie să fie constant. Am avut multe discuţii.

Mă bucur că băieții au crezut până la final, și eu am riscat prin schimbări și structura echipei, am fost răsplătiți. Dinamo a avut 2-3 situații de a se desprinde.

ADVERTISEMENT

UTA a arătat rău în multe momente

Urmează o pauză şi vrem să lucrăm mai mult. Dacă vrem să emitem pretenţii la play-off trebuie să câştigăm mai mult şi nu doar pe teren propriu. Nu sunt mulţumit de foarte multe momente. De data asta pot spune că am arătat rău în multe momente.

Am văzut o echipă vlăguită. Eu nu înţeleg de ce trebuie să alergăm mereu după un rezultat sau să revenim în joc. Le spun că trebuie să începem meciurile aşa cum jucăm a doua repriză!”, a declarat Balint după meci.

De mâine, Liga I ia o pauză de două săptămâni, deoarece naționala României va susține două meciuri în preliminariile Campionatului Mondial de anul viitor din Qatar, în deplasare cu Germania (pe 8 octombrie) și acasă cu Armenia (pe 11).

După reluarea campionatului, peste două săptămâni, UTA va juca pe teren propriu cu FC U Craiova 1948, după care va întâlni, în deplasare, cu Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT
Tags: