Sport

Laszlo Balint, temător înainte de U Cluj – Universitatea Craiova: „Adversara și-a depășit condiția de nou-promovată”

Antrenorul „Științei”, Laszlo Balint, a declarat că Universitatea Craiova va avea o partidă dificilă împotriva celor de la U Cluj pe stadionul Municipal din Mediaș.
23.07.2022 | 19:56
Laszlo Balint temator inainte de U Cluj  Universitatea Craiova Adversara sia depasit conditia de noupromovata
Laszlo Balint, temător înaintea partidei U Cluj - Universitatea Craiova: „Și-au depășit condiția de nou-promovată”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Partida U Cluj – Universitatea Craiova este programată duminică, de la ora 18:30, pe stadionul Municipal din Mediaș, arena pe care clujenii își vor disputa meciurile de acasă în timpul desfășurării festivalului Untold. Laszlo Balint a declarat că „șepcile roșii” au jucători care le-ar putea crea probleme oltenilor.

Laszlo Balint, semnal de alarmă înaintea partidei U Cluj – Universitatea Craiova: „Are jucători cu experiență bogată la nivelul primei ligi”

Antrenorul Universității Craiova a declarat că U Cluj are în componență jucători cu experiență în Superliga, care știu cum să gestioneze confruntarea. Laszlo Balint a mărturisit că doar o victorie împotriva clujenilor poate să fie considerat un rezultat bun pentru formația din Bănie.

ADVERTISEMENT

„Un duel dificil, U Cluj este o echipă de tradiție, cu suporteri. Echipa revine pe prima scenă, după o perioadă destul de îndelungată, entuziasmul lor s-a văzut în prima etapă. Pe lângă acest aspect aș adăuga unul foarte important, Universitatea Cluj are jucător cu experiență bogată la nivelul primei ligi”, a spus Laszlo Balint.

„Acești jucători vor știi să abordeze un meci împotriva Universitatea Craiova. Sper să fim pregătiți din toate punctele de vedere, pentru a scoate un rezultat bun. Pentru noi poate să fie doar victoria. Adversara și-a depășit condiția de nou-promovată”, a mai spus tehnicianul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Universitatea Cluj a obținut un rezultat de egalitate împotriva celor de la FCSB, scor 1-1, în prima etapă a sezonului 2022-2023 din Superliga. Laszlo Balint a declarat că a identificat atuurile juctoriilor antrenați de Erik Lincar, după partida de pe Arena Națională.

„Erik Lincar a pregăti foarte bine acel joc (n.r. cu FCSB), au pus o presiune foarte mare pe cei de la FCSB. Au reușit să marcheze și mai mult de atât au avut câteva șanse importante să câștige jocul. Suntem puși în gardă de toate aceste atuuri ale echipei din Cluj”, a mărturisit antrenorul „Științei”.

ADVERTISEMENT

Oltenii resimt oboseală după deplasarea din Albania: „Consumul fizic a fost foarte mare”

Lotul Universității Craiova a ajuns vineri în jurul orei 22:00 în Sibiu, orașul unde vor fi cazați până la partida cu U Cluj. Laszlo Balint a declarat că jucătorii „alb-albaștrilor” nu sunt refăcuți complet din punct de vedere fizic, după partida din preliminariile Conference League, cu KF Vllaznia, scor 1-1.

„Important este ca noi să fim bine, pentru că totul depinde de noi și ce vom face mâine. S-a adunat un grad de oboseală după meciul din preliminariile Conference League din Albania. Este firesc pentru că și consumul fizic a fost foarte mare, iar consumul mental nu este de neglijat”, a declarat Laszlo Balint.

ADVERTISEMENT

„A fost o deplasare destul de lungă, însă suntem obligați să trecem peste orice obstacol care ne-ar apărea în cale. Suntem obligați să facem niște mutări în primul 11, dar cred că este firesc în acest context. Preocuparea noastră este să încercăm să recuperăm cât se poate de bine băieții, după efortul pe care îl depun în meciuri”, a încheiat antrenorul Universității Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Universitatea Cluj: 2,00 este cota pentru „ambele înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT