Sport

Laszlo Balint își amenință jucătorii după eliminarea din Cupa României: ”Nu-i veți mai vedea la noi!”

UTA Arad a fost eliminată de o echipă din Liga 3 în 16-imile Cupei României, iar la final Laszlo Balint a tunat și a fulgerat la adresa jucătorilor săi.
23.09.2021 | 18:43
Laszlo Balint isi ameninta jucatorii dupa eliminarea din Cupa Romaniei Nui veti mai vedea la noi
Balint știe că UTA a arătat rău în multe momente
ADVERTISEMENT

CSO Filiași i-a învins pe arădeni cu 1-0 producând cea mai mare surpriză a acestei faze a competiției.

Eșecul bănățenilor este cu atât mai surprinzător cu cât în campionat au un parcurs foarte bun și sunt pe loc de play-off.

ADVERTISEMENT

Eliminați din Cupa României, jucătorii de la UTA Arad au fost avertizați de Laszlo Balint

La finalul jocului din Cupa României, antrenorul Laszlo Balint a fost extrem de dezamăgit și a anunțat că unii jucători vor dispărea din lot, dar nu a dorit să ofere mai multe detalii până nu va avea o discuție cu oamenii din conducere.

”Vreau să felicit echipa gazdă, au meritat calificarea spre rușinea noastră, pentru că e greu să găsesc alt cuvânt pentru prestația echipei. Eu sunt principalul responsabil pentru acest rezultat și pentru modul în care a arătat echipa.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță, lucrurile nu vor rămâne așa, vor fi jucători pe care nu-i veți mai vedea la echipa noastră. Au venit suporteri atâtea sute de kilometri să fie alături de noi, dar prestația majorității a fost jenantă”, a declarat Balint la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Tehnicianul acuză lipsa de motivație

”Am avut discuții cu jucătorii, le-am spus că meciurile de genul acesta sunt ciudate. Nu putem găsi nicio scuză. Azi am fost foarte slabi, rușinos de slabi. Antrenorul este principalul responsabil de rezultate și de modul în care arată echipa.

ADVERTISEMENT

Probabil că ei au crezut că sunt învingători de la primul fluier al arbitrului. Pe mine mă doare foarte tare când echipa mea nu are dorință, nu arată motivație, spirit. Acesta este cel mai grav lucru. Putem pierde, dar maniera în care pierdem este cea mai importantă.

Le-am spus fanilor că sunt responsabil în fața lor, în fața Aradului. E o rușine pentru Arad, dar 100% lucrurile nu vor rămâne așa. Responsabilitatea jucătorilor nu poate dispărea. Se vor lua măsuri începând din această seară”, a continuat tehnicianul arădenilor.

ADVERTISEMENT

Balint și-ar fi dorit să schimbe toți jucătorii la pauză

”Vine un meci infernal și noi ne-am pregătit în modul acesta. Sper să avem puterea să ne regrupăm și jucătorii să-și dea seama că e nevoie de o reacție de orgoliu. Eu nu am odihnit jucători. Am încercat să echilibrez minutele jucătorilor care joacă în această săptămână.

La pauză, practic ar fi trebuit să schimb toată echipa. Avem două zile, un drum lung pe care îl vom face cu capetele plecate. Trebuie să găsim soluții în fața suporterilor noștri. Vreau să avem o evoluție bună în fața campioanei și să facem un meci bun.

Sunt niște măsuri pe care trebuie să le discut cu conducerea. Două dintre decizii pe care le-am luat sunt ferme. Nu pot să vi le spun, trebuie discutate și cu conducerea”, a încheiat Laszlo Balint.

ADVERTISEMENT
Tags: