Fotbal intern

Laszlo Balint le-a dat trezirea fotbaliștilor înainte de UTA – FCSB: ”Uitați-vă la Tănase!”

11.03.2021 | 18:06
ADVERTISEMENT

FCSB va disputa două partide în aceeași zi (sâmbătă, 13 martie). Gigi Becali a anunțat că va trimite mai mulți jucători la echipa a doua, lăsând să se înțeleagă că meciul cu UTA este mai puțin important.

Însă, tehnicianul ”Bătrânei Doamne” nu crede că roș-albaștrii vor trata cu lejeritate meciul de la Arad și și-a avertizat jucătorii să nu cadă în capcana jocului mai puțin convingător al bucureștenilor din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Balint spune că indiferent care vor fi jucătorii trimiși la echipa a doua, FCSB rămâne periculoasă, chiar dacă în ultimele meciuri au marcat destul de puțin.

Laszlo Balint le-a dat trezirea fotbaliștilor înainte de UTA – FCSB: ”Să nu ne lăsăm păcăliți”

Laszlo Balint a ținut să le amintească jucătorilor lui că indiferent de forma sportivă arătată de fotbaliștii de la FCSB, echipa bucureșteană a dat dovadă de pragmatism, iar acest lucru îi menține la egalitate de puncte cu CFR.

ADVERTISEMENT

”Nu trebuie să ne lăsăm păcăliți de așa-zisa formă mai puțin bună a adversarului de sâmbătă. Uitați-vă la Tănase.

Chiar dacă nu mai joacă la fel de spectaculos, rămâne eficient, foarte pragmatic în momentul în care ajunge la finalizare”, a exemplificat Balint.

ADVERTISEMENT

Ce i-a transmis lui Adrian Petre

Antrenorul arădenilor a declarat că așteaptă ca Adrian Petre, atacantul care nu a confirmat în perioada în care a evoluat la FCSB, să aibă motivație în fiecare meci, nu doar în disputa de sâmbătă, cu fosta lui echipă.

”Am avut o discuție cu Adi, i-am explicat foarte clar că are parte de încrederea mea, încrederea tuturor celor din club.

ADVERTISEMENT

I-am spus și că motivația lui trebuie să existe la fiecare joc, nu neapărat acum când joacă împotriva celor de la FCSB. El a revenit la UTA pentru a-și demonstra potențialul”, a mai spus Balint.


  • (P) Cota BETANO pentru UTA Arad – FCSB: 2,10 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT