Sport

Laszlo Balint, mesaj tranșant pentru conducere după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1: ”Categoric că ne mai trebuie jucători”

Universitatea Craiova a remizat, 1-1, cu U Cluj, la Mediaș, iar Laszlo Balint și-a criticat elevii și le-a reamintit conducătorilor grupării din Bănie că mai are nevoie de jucători pentru a obține performanțe.
24.07.2022 | 22:12
Laszlo Balint mesaj transant pentru conducere dupa U Cluj  Universitatea Craiova 11 Categoric ca ne mai trebuie jucatori
Laszlo Balint și-a criticat elevii pentru lipsa de determinare și atitudine în meciul cu U Cluj. Foto: facebook Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a bifat a treia remiză în tot atâtea meciuri oficiale, 1-1 cu U Cluj, nou-promovata încurcând din nou o candidată la titlu. La Capătul partidei, antrenorul oltenilor, Laszlo Balint, și-a criticat elevii pentru modul în care au abordat partida. Și spune că pentru a obține performanțe mai are nevoie de jucători.

”Sunt dezamăgit de primul 11”, spune Laszlo Balint după U Cluj – Universitatea Craiova 1-1

Universitatea Craiova n-a reușit să se impună la Mediaș, meciul încheindu-se, precum cel din Albania, cu Vllaznia, cu scorul de 1-1. Iar Laszlo Balint nu și-a ascuns nemulțumirea față de prestația elevilor săi.

ADVERTISEMENT

”O primă repriză catastrofală, iar cauza e nivelul de angajament, atitudinea, determinarea, concentrarea. Prima fază fixă e gol. Asta nu poți face dacă ai pretenții la tofeu, pentru că orice adversar poate avea faze fixe cu tine.

În repriza a doua ne-am mai reglat, am dat gol, dar nu a fost suficient. Sunt dezamăgit de primul 11, dar echipa a reacționat a doua repriză.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu am reușit să întoarcem rezultatul și avem doar două puncte în două etape”, a spus, la finalul meciului, Balint.

El spune că elevii săi trebuie să fie conștienți de greutatea tricoului pe care-l poartă. Și să o arate în meciuri, dar și la antrenamente.

ADVERTISEMENT

”Din punctul meu de vedere, toată lumea din vestiar trebuie să înțelegă care este greutatea acestui tricou, din toate punctele de vedere. Este un aspect foarte important.

Trebuie să înțelegem ce avem de făcut, de la cel mai simplu antenament, la cel mai greu meci pe care îl avem de jucat. Nu m-aș duce neapărat până la blazare.

ADVERTISEMENT

Probabil că și această deplasare a contat, dar indiferent cu o luăm, nu avem scuze după modul cum am arătat în prima repriză. Nu ne putem ascunde sub nicio scuză.

La pauză am avut o discuție serioasă cu ei la pauză, să ne asumăm toți și să arătăm altfel. Eu pun mare accent pe determinare și toți trebuie să fie la un nivel foarte bun”, a spus Balint.

”Avem nevoie de victorie”

Firesc, Laszlo Balint privește și spre meciul de joi, cu Vllaznia. După 1-1 în Albania, oltenii speră să obțină calificarea în Bănie. ”Principalul obiectiv pentru noi e să ne calificăm, avem neovoie de victorie și trebuie să fim foarte hotărâți pentru asta, trebuie să ne revenim fizic pentru asta”, spune tehnicianul.

În plus, acesta spune că pentru a putea să-și atingă obiectivele, are nevoie de întăriri. ”Categoric că îmi mai trebuie jucători, iar conducerea știe asta, se lucrează la acest aspect”, a precizat Balint.

(P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Vllaznia: 1,72 este cota pentru „1 la pauză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT