Sport

Laszlo Balint, mulțumit după egalul Universității Craiova cu FK Qarabag: „Am înfruntat o echipă care joacă în preliminariile Champions League”

Universitatea Craiova a obținut un egal împotriva celor de la FK Qarabag, scor 1-1. Laszlo Balint s-a declarat mulțumit de evoluțiile „alb-albaștrilor” din primele două meciuri amicale din cantonamentul din Austria.
30.06.2022 | 11:10
Laszlo Balint multumit dupa egalul Universitatii Craiova cu FK Qarabag Am infruntat o echipa care joaca in preliminariile Champions League
Lazlo Balint, mulțumit după egalul cu FK Qarabag: „Mă bucur că suntem pe aceași linie”. sursă foto: Facebook UCV
ADVERTISEMENT

„Știința” a încheiat la egalitate, scor 1-1, cu FK Qarabag în al doilea meci de verificare al oltenilor din această vară. Laszlo Balint a declarat că jucătorii Universității Craiova și-au îndeplinit majoritatea obiectivelor propuse în partidele amicale de până acum.

Laszlo Balint, mulțumit după egalul Universității Craiova cu FK Qarabag: „Băieții răspund foarte bine la toate cerințele noastre”

La finalul partidei amicale cu FK Qarabag, scor 1-1, Laszlo Balint a spus că este mulțumit de rezultatul obținut împotriva campioanei din Azerbajian. Tehnicianul Universității Craiova a declarat că jucătorii „alb-albaștrilor” s-au ridicat la nivelul dorit.

ADVERTISEMENT

„Un test foarte util din punctul meu de vedere. Am jucat împotriva unei echipe foarte bune, clar la un alt stadiu al pregătirii, care joacă în preliminariile Champions League. Noi am avut niște obiective pe care le-am atins astăzi. Mă bucur că suntem pe aceași linie de atitudine și semnalele sunt bune”, a declarat Laszlo Balint.

În meciul amical precedent, Universitatea Craiova s-a impus categoric în fața celor de la Arminia Bielefeld, scor 4-1. Antrenorul oltenilor a declarat că fotbaliștii formației din Bănie sunt receptivi la cerințele sale și este încrezător că echipa se va descurca la fel de bine și în următoarele partide amicale.

ADVERTISEMENT

„Au fost momente în care adversarii au pasat mai mult mingea, însă în momentele în care am închis bine spațiile nu au apărut probleme în apărare. Pentru fiecare meci amical din această perioadă ne propunem niște obiective, iar până acum a fost bine”, a spus tehnicianul Universității Craiova.

„Sperăm ca și la următorul meci să ne atingem obiectivele. Mă bucură că până acum nu avem probleme medicale. Mici probleme medicale au fost la Ante Roguljic care nu a putut participa astăzi la joc din cauza unei contuzii. Băieții răspund foarte bine la toate cerințele noastre atât din punct de vedere fizic, cât și tehnico-tactic”, a mai spus Laszlo Balint.

ADVERTISEMENT

„Mai avem încă câteva zile și sper să terminăm fără accidentări, după care să fim la capacitate maximă în campionat și Conference League”

Jucătorul „alb-albaștrilor”, Bogdan Vătăjelu, a declarat că „Știința” a făcut o partidă bună împotriva celor de la FK Qarabag. Fundașul Universității Craiova a mărturist că echipa a făcut anumite greșeli pe parcursul meciului și spera ca erorile comise să nu se mai repete.

„A fost un meci destul de bun pentru noi împotriva unei echipe care joacă săptămâna viitoare în preliminariile Champions League. Am fost destul de ok astăzi și cred că putem lua lucrurile bune din meciul acesta și să reparăm greșelile pe care le-am făcut”, a declarat jucătorul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vătăjelu speră ca Universitatea Craiova să nu repete greșelile făcute în partidele amicale și în Liga 1. Acesta a declarat că își dorește că formația din Bănie să termine cantonamentul fără accidentări, pentru a fi la capacitate maximă în campionat și Conference League.

„Fiecare meci de pregătire este dificil, chiar dacă joci cu echipe din Liga 2 din Germania. Întotdeauna vor fi meciuri dificile pentru că echipele nu au ce să piardă în meciurile amicale, majoritatea joacă un fotbal bun. Sunt teste foarte bune pentru noi, care ne arată la ce nivel suntem și ce putem repara pentru campionat”, a spus Bogdan Vătăjelu.

„Pregătirea decurge normal, am făcut ceea ce trebuia până acum. Mai avem încă câteva zile și sper să terminăm fără accidentări, după care să fim la capacitate maximă în campionat și Conference League”, a mai spus Bogdan Vătăjelu.


  • (P) Cota BETANO pentru FK Vllaznia – Universitatea Craiova: 3,50 este cota pentru ”2 și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT