Sport

Laszlo Balint, nervos după Zorya – U Craiova 1-0: „Nu am avut personalitate!”

Laszlo Balint a fost nervos după înfrângerea suferită de Universitatea Craiova în deplasarea din Polonia la meciul cu Zorya, scor 0-1, fiind de părere că jucătorii nu au avut personalitate.
04.08.2022 | 22:50
Laszlo Balint nervos dupa Zorya  U Craiova 10 Nu am avut personalitate
Laszlo Balint, nervos după Zorya - U Craiova 1-0. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul oltenilor a fost deranjat și de faptul că golul ucrainenilor a venit dintr-un corner, neînțelegând motivul pentru care jucătorii săi nu s-au apărat corespunzător.

Laszlo Balint, nervos după Zorya – U Craiova 1-0

Laszlo Balint a fost nervos la finalul meciului dintre Universitatea Craiova și Zorya, explicând că elevii săi nu au avut personalitate și că nu trebuie să mai piardă atât de repede mingea după ce o recuperează.

ADVERTISEMENT

„Nu am făcut un meci bun! Știam că jucăm împotriva unei echipe care pasează bine, aveam nevoie să fim compacți, nu știu de ce am fost temători și nu am avut personalitate când am fost în posesia mingii.

E adevărat că am fost temători, asta a fost realitatea, în prima repriză nu am făcut ce ne-am propus, am cedat prea ușot inițiativa și din punctul meu de vedere, problema a fost că recuperam, dar pierdeam repede mingea.

ADVERTISEMENT

Am scăpat de ocazii bune ale celor de la Zorya și ne-am luat gol din fază fixă. Vom analiza, nu este în regulă să luăm gol dintr-un moment static”, și-a început Laszlo Balint discursul.

„Nu producem pe cât ne-am dori în ofensivă!”

Laszlo Balint a continuat și își dorește ca jucătorii săi să marcheze mai mult și să fie pregătiți pentru derby-ul cu FC U Craiova, dar și pentru returul cu Zorya, pentru a obține rezultatele dorite de conducerea clubului:

ADVERTISEMENT

„Nu producem pe cât ne-am dori pe parte ofensivă. Trebuie să analizăm ce putem și repede ca să fim pregătiți pentru meciul următor”.

„Trebuie să ne adaptăm ca antrenori la mijlocele pe care le avem. Mirko era într-un fel, David e alt tip de portar.

ADVERTISEMENT

Important e cei care suntem să fim bine, pentru că avem duminică un meci greu și după avem și returul cu Zorya”, a mai spus Laszlo Balint.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 2,10 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT