Sport

Laszlo Balint primește vești bune înaintea partidei Vllaznia – Universitatea Craiova! Și-a securizat un post cheie. Exclusiv

Laszlo Balint primește vești bune înaintea confruntării cu KF Vllaznia. Trei jucători importanți ai oltenilor au revenit la antrenamente și sunt apți pentru partida din preliminariile Conference League.
18.07.2022 | 23:10
Laszlo Balint primeste vesti bune inaintea partidei Vllaznia  Universitatea Craiova Sia securizat un post cheie Exclusiv
Laszlo Balint primește vești bune înaintea partidei cu Vllaznia! Ce jucători au revenit la antrenamentele oltenilor. Exclusiv. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova o va înfrunta pe KF Vllaznia, joi, de la ora 22:00, pe stadionul „Loro Borici” din Shkoder, în prima manșă din turul 2 preliminar al Conference League. Din informațiile FANATIK, trei jucători ai „alb-albaștrilor” s-au refăcut complet după accidentările suferite și vor face parte din lotul lui Laszlo Balint pentru partida din Albania.

Laszlo Balint primește vești bune înaintea partidei cu KF Vllaznia! Trei jucători importanți s-au refăcut după accidentări

Laszlo Balint are la dispoziție tot lotul, pentru partida din turul 2 preliminar al Conference League, cu Vllaznia Shkoder. Din informațiile FANATIK, Ante Roguljic, Ștefan Baiaram și David Lazar s-au recuperat complet și au revenit la antrenamentele Universității Craiova, după accidentările suferite.

ADVERTISEMENT

Revenirea lui David Lazar era crucială pentru Universitatea Craiova, după transferul lui Mirko Pigliacelii la Palermo. Portarul oltenilor s-a recuperat după întinderea musculară suferită în timpul cantonamentului din Austria și cel mai probabil va fi folosit titular de către Laszlo Balint.

Ante Roguljic și Ștefan Baiaram s-au accidentat în timpul remizei cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-2, de pe „Ion Oblemenco”. Noul „decar” al oltenilor a resimțit dureri musculare în repriza secundă a meciului, iar antrenorul „Științei” l-a înlocuit în minutul 73 cu Dan Nistor.

ADVERTISEMENT

Colegul său din ofensiva Universității Craiova, Ante Roguljic, a ieșit de pe teren încă din minutul 27 al partidei cu Sepsi. Mijlocașul croat a rămas întins pe gazon, după duelul aerian cu Andres Dumitrescu și a fost transportat pe targă către ambulanță.

Oltenii întâmpină probleme cu transferurile: „Nu se aruncă să vină la Craiova”

Universitatea Craiova a realizat două mutări de la începutul perioadei de mercato până în acest moment. FANATIK a anunțat în exclusivitate transferurile lui Raul Silva și Ivan Martic la formația din Bănie. Tot site-ul nostru a aflat că „Știința” este aproape să ajungă la un acord cu Rivaldinho.

ADVERTISEMENT

Președintele oltenilor a declarat că fotbaliștii doriți de Universitatea Craiova au pretenții financiare ridicate. Sorin Cârțu susține că lotul actual al formației din Bănie îi permite lui Laszlo Balint să reușească performanțe în acest sezon din Conference League.

”Mai este aproape o lună și jumătate, perioada de transferuri. Toată lumea așteaptă, nu se aruncă să vină la Craiova. Sunt niște prețuri… nu poți să aduci un jucător cu 15.000 de euro și să-l ții rezervă”, a spus Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

„Nu ne permitem. Mai așteptăm! Ofertele noastre au fost refuzate, li s-au părut prea mici. Consider că lotul pe care-l avem ne permite să facem rezultate în Conference League”, a mai spus președintele Universității Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru KF Vllaznia – Universitatea Craiova: 1,80 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT