Sport

Laszlo Balint se teme de Dinamo după numirea lui Mircea Rednic: ”Vor fi câini și la propriu și la figurat”

UTA Arad este primul adversar al lui Mircea Rednic după revenirea la Dinamo, iar Laszlo Balint crede că această schimbare îi va motiva suplimentar pe ”câini”.
01.10.2021 | 23:11
Laszlo Balint se teme de Dinamo dupa numirea lui Mircea Rednic Vor fi caini si la propriu si la figurat
ADVERTISEMENT

”Puriul” a semnat un contract valabil un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă un an şi va sta pe bancă în meciul cu artădenii de sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 16:30, din etapa a 11-a a Ligii 1.

Administratorul special Iuliu Mureșan este optimist că tehnicianul va redresa situația echipei și a anunțat că acesta se va ocupa și de transferuri, dar nu prin intermediul fiicei lui Luana.

ADVERTISEMENT

Numirea lui Mircea Rednic la Dinamo îl sperie pe Laszlo Balint

Dinamo este într-o criză sportivă uriașă, iar aducerea lui Mircea Rednic renaște speranțele în ”Groapă”. Doar că primul adversar este unul extrem de dificil, UTA ARad fiind o formație foarte bine așezată în teren de antrenorul Laszlo Balint.

”Jucăm pe terenul lui Dinamo, un club important din fotbalul românesc, dar și o echipă aflată într-un moment foarte greu, după o succesiune de eșecuri neașteptată de nimeni. Dar, e important să ne uităm mai mult la noi, la ceea ce avem de făcut, deoarece, la rândul nostru, nu suntem într-un moment foarte bun.

ADVERTISEMENT

Eu cred că ei vor fi câini și la propriu și la figurat în dorința de a-și apropia prima victorie după multă vreme. Așadar, trebuie să răspundem cu aceeași măsură, bineînțeles în limitele sportivității și a regulamentului”, a declarat Laszlo Balint într-o conferință de presă.

Avantajul ”câinilor” după aducerea lui Rednic

Tehnicianul arădenilor consideră că Rednic va reuși să se impună imediat la Dinamo, mai ales că știe foarte bine clubul. Balint consideră că ”alb-roșii” nu vor putea schimba prea multe la nivel de lot, dar se va schimba atitudinea.

ADVERTISEMENT

”Rednic este un antrenor cu multă experiență și, probabil, va avea impact imediat la nivelul grupului de jucători. În plus, știe foarte bine ce înseamnă clubul Dinamo și poate scoate la suprafață unele resurse neexploatate până acum.

Sperăm să contracarăm absolut tot ceea ce vine ca plus pentru Dinamo în această perioadă scurtă pe care Mircea Rednic o are la dispoziție pentru a pregăti jocul cu noi. Este clar că la nivelul lotului nu vor apărea foarte multe modificări la Dinamo, dar cu siguranță la nivel de încredere, la nivel de abordare, vor avea un stimul suplimentar prin numirea noului antrenor”, a continuat el.

ADVERTISEMENT

Balint se teme de jucătorii aduși de Dinamo

Laszlo Balint este de părere că Dinamo a arătat destul de bine în ultimele jocuri atâta timp cât nu a jucat în inferioritate numerică, iar transferurile făcute în ultima perioadă aduc un plus de valoare.

”Atâta timp cât a jucat 11 contra 11, Dinamo a arătat destul de mult echilibru, ce s-a văzut în jocul ei, dar și pe tabelă.  E o echipă preocupată de fotbal și are în componență jucători buni, cel puțin de la mijloc în sus, jucători capabili oricând să dezechilibreze.

Mai mult, în ultima perioadă au adus niște fotbaliști care știu și ce înseamnă spiritul lui Dinamo și vor dori să iasă din criza în care au intrat de câteva etape bune încoace. Dar, și noi ne dorim să mișcăm clasamentul, să ne reîntoarcem în zona locurilor de play-off și nu putem face asta decât câștigând toate punctele puse în joc”, a încheiat Balint.

ADVERTISEMENT