Fotbal international

Loţi Boloni a vorbit pentru FIFA despre cel mai bun jucător al anului

Laszlo Boloni este unul dintre oamenii care au avut o mare contribuţie la formarea lui Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai buni jucători din lume din istoria sportului rege. Boloni s-a confesat...
19.10.2017 | 20:03
Loţi Boloni a vorbit pentru FIFA despre cel mai bun jucător al anului

Laszlo Boloni este unul dintre oamenii care au avut o mare contribuţie la formarea lui Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai buni jucători din lume din istoria sportului rege. Boloni s-a confesat pentru siteul FIFA despre perioada în care l-a promovat pe tânărul Cristiano la prima echipă a lui Sporting Lisabona. De altfel, şi jucătorul lusitan a făcut totdeauna declaraţii extrem de măgulitoare la adresa omului care a avut ochi să îl descopere şi să îl lanseze spre glorie.

“L-am văzut o singură dată, într-un amical între echipele noastre Under 16 şi Under 18. Am decis imediat să-l iau sub aripa mea, la prima echipă, imediat ce se va ivi ocazia. L-am chemat pe acest copil în vârstă de doar 16 ani, dar nu mi-am imaginat că îl voi păstra pentru mult timp. L-am văzut însă la primul antrenament şi mi-am dat seama că nu-l voi lăsa sa plece. I-am spus lui Carlos Freitas, directorul tehnic, că vreau sa-l ţin. S-a uitat la mine mirat şi m-a intrebat: Nu ştiam, dar am zis da ca să-l pot ţine să se antreneze cu noi şi să-l folosesc în meciurile amicale”Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Cu ce l-a impresionat starul lui Real Madrid pe Laszlo Boloni

“Juca atacant central în acel moment, dar eu l-am mutat în bandă, pentru că trebuia să se lupte cu fundaşi de peste 90 de kilograme ceea ce era prea mult pentru un copil de 16 ani. În plus, în bandă putea să-şi valorifice la maximum calităţile fără a pierde din eficienţă. Spre marea mea satisfacţie, Sir Alex Ferguson nu i-a schimbat poziţia şi l-a folosit la fel atunci când s-a dus la Manchester United”

Întrebat dacă şi-ar mai dori să îl antreneze acum pe Cristiano Ronaldo, Loţi Boloni a explicat că nu are cum să se gândească la aşa ceva.“Nu şi motivul e simplu: nu există nici cea mai mică şansă ca eu să antrenez Real Madrid. Şi cred că Ronaldo îşi va încheia cariera la Real Madrid” – este opinia actualului tehnician aflat la Antwerp, pe banca unei nou promovate în prima ligă belgiană, pe care o ţine în zona play-off-ului.

Laszlo Boloni a vorbit la FIFA despre un candidat la jucatorul anului (2)

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri