Cele mai citite

Ce metodă inedită a găsit Loţi Boloni pentru a-şi motiva jucătorii înainte de meciul cu Standard

Antwerp, echipa antrenată de Laszlo Boloni, a scos un important punct în ultima etapă din Belgia pe terenul lui Standard Liege. Tehnicianul român a găsit o metodă absolut inedită la pregătirea meciului de la Liege, care a avut efect asupra jucătorilor săi.
04.12.2017 | 10:58
Ce metodă inedită a găsit Loţi Boloni pentru a-şi motiva jucătorii înainte de meciul cu Standard

Weekendul trecut Antwerp, echipa pregătită de Laszlo Boloni, s-a deplasat la Liege, pentru a da replica echipei locale, Standard, la care vestea bună de mai mult timp este faptul că mijlocaşul român Răzvan Marin a devenit un titular cert. Se anunţa un meci tare, dată fiind şi rivalitatea teribilă dintre suporterii celor două echipe, motiv pentru care au fost luate serioase măsuri de ordine.

Jocul a fost unul încins, dar s-a terminat nedecis, 1-1, pentru că Standard nu l-a putut învinge în minutul 95 pe portarul Bolat de la punctul cu var, penaltyul lui Orlando Sa fiind parat de către cel care a fost campion cu ani în urmă chiar cu Standard. Şi nu numai el a fost campion, ci şi antrenorul oaspeţilor, Loţi Boloni. Meciul de acum a fost aspru, pentru că ambele combatante trag cu dinţii să prindă un loc în primele şase, pentru a intra în play-off. 

Laszlo Boloni a fost şi amendat

Boloni pare un tip sever, dar nu o dată el a luat decizii destul de amuzante, ştiind că este important să şi destinzi atmosfera. A făcut-o după meciul direct cu Mircea Rednic, alt egal cu Mouscron, când s-a transformat în reporter ad-hoc la microfonul televiziunii belgiene, dar parcă şi mai excentrică a fost decizia luată la ultimul antrenament dinainte de meciul de la Liege. Loţi a dirijat antrenamentul dintr-un copac, fapt ce a adus multe zâmbete pe feţele jucătorilor săi. VEZI FOTO ÎN GALERIE

Pe de altă parte, Boloni poate deveni şi agresiv, dar pentru această ieşire în decor a fost amendat cu 2500 euro şi două etape de suspendare. S-a petrecut după partida Antwerp – Standard şi sancţiunea i-a fost dată deoarece a declarat că este sigur că echipa lui e una mică şi va fi sigur favorizată de arbitraj gruparea din Liege, care are nume, blazon şi se poate considera genul de echipă care primeşte mai mult decât trebuie din partea arbitrajelor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri