Fotbal international

Laszlo Boloni nu duce lipsă de oferte după despărțirea de Royal Antwerp! O altă echipă din Belgia îl vrea pe român

02.06.2020 | 17:18
Laszlo Boloni nu duce lipsa de oferte dupa despartirea de Royal Antwerp O alta echipa din Belgia il vrea pe roman
ADVERTISEMENT

Laszlo Boloni s-a despărțit de Royal Antwerp în plină pandemie, dar nu duce lipsă de oferte, iar jurnaliștii de la „Voetball” susțin că tehnicianul român e dorit de KAA Gent.

Laszlo Boloni, pe lista lui Gent după despărțirea de Royal Antwerp

Jurnaliștii belgieni de la „Voetball” susțin că Laszlo Boloni este dorit de Gent, asta la doar câteva săptămâni distanță de la despărțirea de Royal Antwerp.

ADVERTISEMENT

În trecut, Gent l-a demis pe Mircea Rednic chiar de ziua lui: „Noi am avut o discuţie foarte bună cu Mircea Rednic în această dimineaţă. Putem spune că relaţiile nu mai erau bune între antrenor şi jucători.

A fost o decizie grea, dar trebuia luată. E păcat să iei o asemenea decizie când sezonul e aproape gata”.

ADVERTISEMENT

„Nu trebui să uităm că Mircea Rednic ne-a scos dintr-o pasă proastă. Eram la 17 puncte de locul 6 şi am luptat până în ultimul minut pentru un loc în play-off-ul 1”.

A plecat de la Antwerp pentru că nu l-a mai vrut patronul

Când a plecat de la Antwerp, unde nu a mai fost dorit de patron, Ladislau Boloni, deşi are 67 de ani, declara în presa flamandă că are în continuare foarte multă energie şi vrea să îşi găsească o nouă echipă.

ADVERTISEMENT

Despărţit în aprilie de Antwerp, după trei ani în care a luat echipa de la postura de nou promovată în prima divizie şi a dus-o în cupele eueropene şi în finala Cupei Belgiei, Ladislau Boloni este dorit de suporterii lui Standard, care nu au uitat că ultimul titlu a fost reuşit cu antrenorul român în 2008.

„Încă am energie, poate prea multă. Nu mă sperie nimic. Chiar dacă joc pentru titlu, chiar dacă mă lupt să evit retrogradarea. Presiunea este aceeași”, a spus Laszlo Boloni.

ADVERTISEMENT
  • 67 de ani a împlinit Laszlo Boloni pe 11 martie