Laszlo Boloni șterge pe jos cu jucătorii FCSB: „Sunt la ani lumină de civilizație!”

Andrei Șchiopu   
în FCSB
27/07/2020, 15:48
Laszlo Boloni șterge pe jos cu jucătorii FCSB: „Sunt la ani lumină de civilizație!”
Ladislau Boloni. Foto: Hepta.ro

Laszlo Boloni a fost dezgustat de scandările xenofobe ale jucătorilor FCSB-ului după finala Cupei României cu Sepsi, 1-0.

Atunci, în plină euforie, jucătorii vicecampioanei României au avut mai multe scandări împotriva maghiarilor.

Fosta legendă a Stelei a șters cu Tănase și compania pe jos, după ce a văzut imaginile scandaloase.

Laszlo Boloni, atac la jucătorii FCSB

Laszlo Boloni a lansat un atac la jucătorii FCSB-ului, în care îi apostrofează pentru scandările xenofobe de la finalul Cupei României cu Sepsi, mai exact atunci când au ajuns la baza din Berceni.

„S-au întâlnit două echipe apropiate de sufletul meu şi îmi pare rău pentru prostia care s-a petrecut după meci. Nu are nimic în comun cu fotbalul.

Ce s-a întâmplat este la ani lumină de civilizaţie. Iar faptul că au fost implicaţi şi jucători e contrar principiilor unei echipe din care au făcut parte Duckadam, Belodedici, Lăcătuş, Tudorel Stoica, Boloni sau Piţurcă”.

„L-am sunat pe Răvzan Burleanu!”

Laszlo Boloni a mărturisit că l-a sunat până și pe Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, pentru a primi explicații la gesturile scandaloase făcute de jucătorii vicecampioanei României.

„L-am sunat pe Răzvan Burleanu şi i-am cerut să-mi explice cum e posibil aşa ceva. Evident, nu e vina lui, dar va fi vina lui dacă nu vor urma consecinţe! Şi nu mă gândesc la o amendă simbolică de 5 sau 10 mii de euro, pe care patronul o va plăti fără probleme din buzunarul său.

„N-am nimic cu suporterii. Sunt pătimași, au greșit, dar să-i vad pe Tănase, Moruțan și altii cântând alături de ei e prea mult. Nu l-am văzut pe MM Stoica să vină să-i oprească. Păi Moruțan are 10 meciuri în Liga 1 și acum vine să apară în astfel de lucruri?

De asta nu vor ajunge nicăieri jucători ca el. E lipsă de educație! N-au cei 7 ani de acasă. Ca să nu mai zic că el e crescut de domnul Sfaițer. Știe că acum e aici, măcar din respect față de el ar fi trebuit să se abțină”, a spus Attila Hadnagy, directorul lui Sepsi.

Închide ×