Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Laszlo Dioszegi, detalii de la negocierile cu Cristiano Bergodi. Ce spune despre „pachetul” dorit de FCSB de la Sepsi. Video exclusiv

Laszlo Dioszegi a vorbit despre situația lui Cristiano Bergodi. Ce spune patronul lui Sepsi de jucătorii doriți de Gigi Becali la FCSB
17.05.2023 | 13:52
Laszlo Dioszegi detalii de la negocierile cu Cristiano Bergodi Ce spune despre pachetul dorit de FCSB de la Sepsi Video exclusiv
Laszlo Dioszegi, detalii de la negocierile cu Cristiano Bergodi. Ce spune despre „pachetul” dorit de FCSB de la Sepsi. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Laszlo Dioszegi a intervenit la FANATIK SUPERLIGA și a vorbit despre negocierile de prelungire cu Bergodi. Patronul lui Sepsi a vorbit despre cei trei jucători covăsneni doriți de Gigi Becali și dezvăluiți de FANATIK.

Laszlo Dioszegi nici nu vrea să audă de plecările lui Ninaj, Păun și Safranko la FCSB: „În niciun caz!”

Patronul lui Sepsi Sfântu Gheorghe nu a fost deloc încântat de faptul că Gigi Becali își dorește trei jucători de la Sfântu Gheorghe: „Nici nu vreau să aud despre plecarea jucătorilor respectivi! Eu nu spun că fiecare jucător e de vânzare. Este prea mult. În niciun caz! Noi ne gândim la câștigarea Cupei României, niciun caz la plecări de jucători”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Omul de afaceri îi asigură pe fanii lui Sepsi că finanțarea clubului nu va fi tăiată: „Am făcut o strategie pentru sezonul viitor. O să dezamăgesc puțin pe unii… N-o să luptăm pentru retrogradare, nici pentru titlu, dar o să avem bugetul la fel ca anul ăsta și vrem să ne luptăm pentru play-off”.

Nu știu unde se aud astfel de zvonuri. Nu avem probleme financiare, nici nu pot să spun că suntem un club bogat. Noi vrem să ne luptăm pentru play-off”, a mai spus patronul covăsnenilor.

ADVERTISEMENT

Laszlo Dioszegi i-a propus lui Cristiano Bergodi prelungirea contractului: „Pe 25 o să ne punem la masă”

Laszlo Dioszegi a anunțat că va avea o discuție finală cu antrenorul italian imediat după finala Cupei României: „Dacă se termină finala pe 24, pe 25 o să ne punem la masă și o să discutăm. În niciun caz nu vrem să despărțim. Deja i-am propus prelungirea, numai că n-am discutat detaliile financiare. 

Sincer am zis că e cel mai bine să discutăm după finala Cupei. E foarte importantă pentru noi. Indiferen de rezultat, eu cred că a arătat că este un antrenor foarte valoros și normal că vrem să rămânem cu el”.

ADVERTISEMENT

Rapid, Universitatea Craiova și CFR Cluj speră că „șepcile roșii” vor reuși să câștige finala Cupei României, iar astfel ocupanta locului patru din SuperLiga să meargă de asemenea în cupele europene. Laszlo Dioszegi nu e însă deranjat de asta: „Toată lumea ține cu U Cluj. Cel mai bine mă simt! Glumesc și eu. Avem noi suporterii noștri care țin cu noi și asta e de ajuns sperăm”. 

Sepsi Sfântu Gheorghe e pe locul șase în campionat, cu 26 de puncte și nu mai poate urca în clasament. Astfel, jucătorii lui Cristiano Bergodi se vor concentra cu siguranță doar pe finala Cupei României cu Universitatea Cluj. E foarte posibil ca la meciurile cu CFR Cluj și Universitatea Craiova să apară mai multe rezerve.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT