Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Laszlo Dioszegi dezvăluie ce scrie negru pe alb în contractul lui Cristiano Bergodi cu Sepsi. „Totul depinde de acest obiectiv” Video exclusiv

Patronul lui Sepsi Sf.Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre viitorul lui Cristiano Bergodi pe banca tehnică a covăsnenilor.
28.02.2023 | 08:56
Laszlo Dioszegi dezvaluie ce scrie negru pe alb in contractul lui Cristiano Bergodi cu Sepsi Totul depinde de acest obiectiv Video exclusiv
Laszlo Dioszegi dezvăluie ce scrie negru pe alb în contractul lui Cristiano Bergodi cu Sepsi. „Totul depinde de acest obiectiv”.
ADVERTISEMENT

Sepsi s-a impus contra lui Hermannstadt (2-1) în etapa cu numărul 27 din SuperLiga. A fost primul succes obținut pe teren, în 2023, de echipa antrenată de Cristiano Bergodi.

Laszlo Dioszegi lămurește situația antrenorului Cristiano Bergodi

Sepsi Sf.Gheorghe n-a avut un start de 2023 așa cum își dorea. Este adevărat, a pierdut doar prima întâlnire, cu Rapid, pe Giulești. Însă nu izbutise să câștige vreun joc pe teren.

ADVERTISEMENT

A luat trei puncte doar la masa verde, cu FC U Craiova, în urma deciziei Comisiei de Disciplină a FRF. O hotărâre împotriva căreia clubul oltean a făcut apel.

În celelalte partide, Sepsi a remizat, în deplasare, cu Mioveni și FC Botoșani, de fiecare dată 1-1, dar și acasă, cu Chindia (2-2). Astfel că nu a izbutit să-și consolideze poziția în play-off.

ADVERTISEMENT

Lucrurile s-au schimbat după ultima rundă. Covăsnenii au izbutit să treacă de Hermannstadt și, chiar dacă FC U Craiova și-a continuat seria victoriilor, au păstrat cinci lungimi avans față de urmăritoare.

Urmează însă o serie de foc. În care Sepsi va întâlni, în ordine, echipele clasate actualmente pe primele 3 poziții. Una care, pentru Cristiano Bergodi, are o dublă miză.

ADVERTISEMENT

Căci de rezultatele din aceste întâlniri depinde nu doar prezența echipei între primele șase. Ci și postul său pe banca tehnică a echipei. Lucru confirmat, în exclusivitate, în ultima ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, de patronul covăsnenilor.

VEZI VIDEO MAI JOS

”Noi așa avem contract cu dânsul. Că dacă prindem play-off-ul, atunci și anul viitor, adică ediția 2023-2024, tot cu el începem.

ADVERTISEMENT

Eu am încredere în el. Nu pot să spun că sunt 100%, dar sunt 90% că din cele trei meciuri măcar un meci să câștigăm și să facem un egal”, a spus Laszlo Dioszegi.

Nu uitațiFanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT