Sport

Laszlo Dioszegi, discurs motivațional în vestiarul lui Sepsi înaintea „finalei” cu FC U Craiova: „Dacă va curge sânge pe voi, să vă ridicați!”. Video

Laszlo Dioszegi a avut un discurs motivator pentru jucătorii săi înaintea duelului dintre Sepsi și FC U Craiova, dorind ca aceștia să facă totul pentru victorie.
16.03.2023 | 20:53
Laszlo Dioszegi discurs motivational in vestiarul lui Sepsi inaintea finalei cu FC U Craiova Daca va curge sange pe voi sa va ridicati Video
Laszlo Dioszegi le-a dat un bonus consistent jucătorilor după victoria cu CFR Cluj. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul covăsnenilor consideră că jucătorii săi sunt capabili să câștige meciul cu FC U Craiova și le-a spus jucătorilor că trebuie să se ridice indiferent de ce se întâmplă în meci și să lupte până la final, pentru a intra în play-off.

Laszlo Dioszegi, discurs motivațional în vestiarul lui Sepsi înaintea „finalei” cu FC U Craiova

Laszlo Dioszegi a avut un discurs motivator pentru jucătorii săi înaintea duelului dintre Sepsi și FC U Craiova: „Iată că a venit ziua cea mare! Când mă uit la voi, încrederea e 100% că astăzi nu vom părăsi terenul învinși.

ADVERTISEMENT

Astăzi, împreună vom învinge. După atâtea așteptări, a sosit astăzi finala adevărată. Eu am încredere în voi, și nu numai eu, tot staff-ul, fiindcă știu că dacă veți cădea jos, dacă va curge sânge pe voi, o să vă ridicați, o să ștergeți sângele și veți merge mai departe”.

„Astăzi este ziua voastră, este ziua noastră a tuturor. Vă rog acum pe voi să ne îmbrățișăm toți în jurul mesei și să vedem un filmuleț de șase minute.

ADVERTISEMENT

Nu vă răpesc mult timp că după aia trebuie să intrați pe teren și vreau să intrați motivați 100%.  Putem să o facem!”, a fost mesajul transmis de patronul lui Sepsi în vestiar.

VEZI VIDEO MAI JOS

 Cristiano Bergodi, încrezător înaintea duelului decisiv pentru play-off

Cristiano Bergodi, antrenorul lui Sepsi, este încrezător înaintea duelului cu FC U Craiova, vorbind despre ce trebuie să facă jucătorii săi: „Am avut aceleași zile la dispoziție. Cu jucătorii am vorbit, ne-am refăcut fizic.

ADVERTISEMENT

Vom juca această finală. E o finală, nu știu ce moral mai trebuie ridicat. Trebuie numai să câștigăm. Băieții conștientizează ei. Dacă nu te mobilizezi acum, atunci când?”.

„În general, au avut un parcurs mai constant. Dacă am ajuns acolo aproape de ei, înseamnă că am făcut și noi puncte. Noi am avut probleme în unele meciuri din retur. Nu pot explica.

ADVERTISEMENT

Vom vedea cine e mai bun. Diferența va fi făcută de jucătorii care vor gestiona mai bine presiunea. Noi avem nevoie de un rezultat de trei puncte. Echipa care va avea mai multă încredere în calitățile proprii, va câștiga meciul.

Trebuie să atingem un obiectiv. Nu am emoții, am fost mereu o persoană echilibrată. Am jucat meciuri importante. Repet, e o finală”, a mai spus Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT