Sport

Laszlo Dioszegi, mesaj războinic după Sepsi – FC U Craiova 4-0: ”Vom face multe rezultate surpriză în play-off”

Laszlo Dioszegi a fost în culmea fericirii la finalul meciului Sepsi - FC U Craiova 4-0 și a transmis că formația sa nu va face figurație în play-off.
16.03.2023 | 23:26
Laszlo Dioszegi mesaj razboinicdupa Sepsi  FC U Craiova 40 Vom face multe rezultate surpriza in playoff
Laszlo Dioszegi a fost în culmea fericirii la finalul meciului Sepsi - FC U Craiova 4-0 și a transmis că formația sa nu va face figurație în play-off. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Covăsnenii au câștigat fără drept de apel ”finala” pentru accederea în play-off în rejucarea partidei cu formația patronată de Adrian Mititelu și a încheiat sezonul regulat pe locul 6.

Laszlo Dioszegi, în culmea fericirii după Sepsi – FC U Craiova 4-0

La finalul întâlnirii Sepsi – FC U Craiova 4-0, rejucare din etapa a 23-a din SuperLiga, patronul formației din Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi,  și-a lăudat jucătorii și a trimis un mesaj clar pentru adversarele din play-off.

ADVERTISEMENT

”Cred că băieții s-au mobilizat exemplar. S-au dăruit, au jucat 95 de minute și a meritat efortul. O victorie frumoasă. Eu cred că astăzi nu avem ce să discutăm. Am dominat din primul și până în ultimul minut.

Am meritat victoria. Craiova e o echipă bună și va avea un cuvânt greu de spus în play-out. Noi trebuie să jucăm fiecare mci cu aceeași dăruire și o să facem multe rezultate surprinză în play-off.

ADVERTISEMENT

Înainte de meci, am fost în vestiar, am vorbit 3-4 minute, am pus un filmuleț motivator și băieții au înțeles mesajul. Vrem să ne clasăm cât mai sus în play-off. Nu o să ne predăm niciodată. Au primă pentru obiectiv și pentru meci. Mâine intră deja salariile, chiar dacă pierdeam intrau. Noi ținem la acest aspect”, a declarat Dioszegi.

Gurău a ”îngropat-o” pe FC U Craiova

Ionuț Gurău a cedat în fața presiunii și după ce a avut meciuri în care a apărat senzațional, acesta a ”îngropat-o” pe FC U Craiova în duelul decisiv cu Sepsi. Mai exact, în minutul 16, Mihai Bălașa a trimis un șut, care părea că se va duce pe lângă poartă, însă Gurău a respins mingea în propria poartă, iar covăsnenii și-au mărit avantajul, după un start perfect de meci.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea l-a certat pe Ionuț Gurău după gafele făcute în prima repriză a duelului dintre Sepsi și FC U Craiova, ”achitându-l” doar la golul trei al covăsnenilor, unde șutul lui Adnan Aganovic a fost deviat în poartă, Gurău fiind păcălit de traiectoria luată de minge.

Adrian Mititelu a fost înjurat pe stadion cu doar câteva minute înaintea startului confruntării dintre Sepsi și FC U Craiova. De altfel, „corul” huiduielilor, înjurăturilor și fluierăturilor a început în momentul în care echipa oltenilor a fost anunțată la stație. Fanii de la tribuna a doua au fost cei mai vocali, în momentul în care numele fotbaliștilor oltenilor era pronunțat.

ADVERTISEMENT

Totuși, patronul lui FC U Craiova, a fost surprins la intrarea în stadion, pozându-se cu suporterii lui Sepsi, declarând că niciodată nu a avut nimic cu echipa din Sfântu Gheorghe, în ciuda a ceea ce cred anumite persoane.

ADVERTISEMENT