Sport

Laszlo Dioszegi răspunde acuzațiilor lui Dan Șucu: „Nu înțeleg ce are cu Sepsi! Vorbește în necunoștință de cauză”

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, i-a răspuns lui Dan Șucu, finanțatorul Rapidului, care a declarat că la formația covăsneană nu există o logică financiară a banilor primiți de club.
08.07.2022 | 09:32
Laszlo Dioszegi raspunde acuzatiilor lui Dan Sucu Nu inteleg ce are cu Sepsi Vorbeste in necunostinta de cauza
Laszlo Dioszegi răspunde acuzațiilor lui Dan Șucu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Acum, patonul lui Sepsi s-a enervat pentru declarațiile dure ale lui Dan Șucu și îi transmite că vorbește în necunoștință de cauză.

Laszlo Dioszegi răspunde acuzațiilor lui Dan Șucu

Laszlo Dioszegi i-a dat un răspuns tăios lui Dan Șucu, după acuzațiile finanțatorului Rapidului: „Eu niciodată nu m-am legat de alt club și de alt patron, dar nu pot să nu comentez.

ADVERTISEMENT

Vorbește din necunoștințe de cauză. Clubul nostru plătește 15.000 de euro pentru a folosi stadionul din Sfântul Gheorghe, plus utilitățile.

Alte companii care sunt la echipele din Liga 1 ce interese au? Eu așa consider, că toți sponsorii noștri și pentru profit fac.

ADVERTISEMENT

Faptul că suntem etnici maghiar și că se face reclamă la noi cu niște firme de acolo nu mi se pare un lucru rău. E adevărat că avem 3 milioane de euro din sponsorizări”.

„Primim 700.000 de euro pentru Academie, da, vă dați seama că rezultatele de la echipa mare nu au legătură cu suma primită pentru Academie.

ADVERTISEMENT

Rapid din ce trăiește dacă nu aduce sponsori? Eu zic că nicio echipă nu trebuie ținută de banii publici, dar echipele trebuie ajutate puțin de primării cu infrastructură.

Dacă veneau banii din Germani, nu era nicio discuție, nu știu ce are domnul Șucu cu Sepsi, am văzut că a atacat și CFR-ul și a spus după că îi pare rău”, a mai spus Laszlo Dioszegi, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„De ce n-a fost alături de Rapid în Liga 4?”

Laszlo Dioszegi a continuat și a spus cum a dus-o pe Sepsi în prima ligă, trimițând o „săgeată” către Dan Șucu, pe care l-a întrebat ironic de ce nu a fost alături de Rapid din Liga 4:

„Eu din 2011 am fondat clubul și am primit din Liga 5, acum el a venit alături de Rapid când era Rapid deja în prima ligă și au primit un stadion de la CNI. De ce nu a fost alături de Rapid în liga 4?”.

„Voi ce credeți, că noi nu am plătit taxele? Legile sunt ca la București sau ca la Vaslui. Stadionul nu e al nostru, e un SA, unde clubul are procente”, a mai spus Laszlo Dioszegi.

ADVERTISEMENT