Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Laszlo Dioszegi, reacție fermă în cazul scandalurilor de xenofobie: ”Mai bine să vină cu steagul României decât să strige ‘afară cu ungurii din țară’”. Video Exclusiv

Patronul lui Sepsi OSK, Laszlo Dioszegi, s-a arătat deranjat de multitudinea de scandaluri de xenofobie în care este implicată echipa sa.
04.11.2022 | 09:28
Laszlo Dioszegi reactie ferma in cazul scandalurilor de xenofobie Mai bine sa vina cu steagul Romaniei decat sa strige afara cu ungurii din tara Video Exclusiv
Patronul lui Sepsi OSK, Laszlo Dioszegi, s-a arătat deranjat de multitudinea de scandaluri de xenofobie în care este implicată echipa sa. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În ultima etapă din sezonul regulat, după victoria de la Sfântu Gheorghe, jucătorii de la FCSB s-au bucurat pe teren, în fața propriilor suporteri, cu steagul României.

Laszlo Dioszegi, deranjat de scandalurile de xenofobie

Cazul a fost comentat de Laszlo Dioszegi în cadrul primei ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, iar patronul celor de la Sepsi OSK este de părere că scandalurile de xenofobie nu au ce căuta în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

”Pe mine personal nu m-a deranjat că jucătorii de la FCSB au sărbătorit pe teren victoria cu un steag al României. Este un steag sfânt, poate să-l fluture unde vor ei. Consider că dacă îl fluturi la Sfântu Gheorghe, bine ar fi să-l fluturi și la Pitești sau la Sibiu, asta este singura problemă.

Pentru că altfel simțim că îl flutură ca să ne arate nouă. Nu trebuie să ne arate nouă, pentru că și noi suntem în România și respectăm țara și adversarii. Nu are rost să inflamăm lucrurile, nici din partea stângă, nici din partea dreaptă.

ADVERTISEMENT

Sportul trebuie să rămână sport. Toți jucăm în prima ligă din România și nu trebuie să amestecăm politica sau etniile. Nu știu cum le-a picat oamenilor din tribună, dar noi suntem obișnuiți”, a declarat Dioszegi.

VEZI VIDEO MAI JOS

Dioszegi a ținut cu FCSB în cupele europene

Patronul grupării din Sfântu Gheorghe a cerut ca între formațiile din SuperLiga să nu există dușmănie, ci doar rivalitate sportivă și a dezvăluit că a ținut cu FCSB la întâlnirea cu Anderlecht din Conference League.

ADVERTISEMENT

”De 1.000 de ori mai bine să vină cu un steag al României decât să strige ‘afară cu ungurii din țară’, pentru că ăla chiar nu are rost. Cel mai bine să ne ocupăm de fotbal, să ne bucurăm de victoriile echipelor din România care joacă în cupele europene, să nu ne dușmănim și doar să fim adversari.

Normal că am ținut cu FCSB la Bruxelles, pentru că punctele alea sunt pentru toată țara. Mai devreme sau mai târziu, de punctele alea putem beneficia și noi dacă ajungem în cupele europene. Dacă nu aducem puncte poate peste 2-3 ani vom avea mai puține echipe în Conference League”, a spus Laszlo Dioszegi, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Tot la aceeași emisiune, oficialul de la Sepsi OSK a explicat momentul de nervozitate de la meciul cu FCSB, atunci când a aruncat cu telefonul mobil după ce Alexandru Tudorie a ratat un penalty.

ADVERTISEMENT