Sport

Laszlo Dioszegi, revoltat de scandările xenofobe ale fanilor lui U Cluj la meciul cu Sepsi: „Suntem în secolul 21! Ne trebuie fotbal, nu ură”

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, s-a arătat revoltat de scandările xenofobe ale suporterilor Universității Cluj, despre care spune că nu își au locul în secolul 21.
22.08.2022 | 20:54
Laszlo Dioszegi revoltat de scandarile xenofobe ale fanilor lui U Cluj la meciul cu Sepsi Suntem in secolul 21 Ne trebuie fotbal nu ura
Laszlo Dioszegi, revoltat de scandările xenofobe ale fanilor lui U Cluj la meciul cu Sepsi. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Și Cristiano Bergodi, antrenorul covăsnenilor, a fost deranjat de felul în care s-au comportat suporterii „șepcilor roșii”.

Laszlo Dioszegi, revoltat de scandările xenofobe ale fanilor lui U Cluj la meciul cu Sepsi

Laszlo Dioszegi a fost revoltat de scandările xenofobe ale fanilor Universității Cluj la adresa suporterilor lui Sepsi, la meciul la care covăsnenii s-au impus, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

Patronul lui Sepsi nu consideră că astfel de scandări mai au loc în fotbalul din România și crede că există mult prea multă ură în continuare în rândul fanilor:

„Da, sunt mulțumit. A fost un meci pe un teren foarte greu și am reușit să câștigăm. Starea terenului  fost foarte slabă.

ADVERTISEMENT

Un meci foarte greu, trebuie să felicit băieții. Au luptat exemplar, dar nu a fost un meci forte frumos pentru telespectatorii neutri, din păcate.

În fotbal nu trebuie să existe ură. Fotbalul este făcut pentru spectacol. Fotbalul trebuie să ne unească, nu să ne învrăjbească și să facă asemenea chestii.

ADVERTISEMENT

Nu cred că are rost să comentez eu. S- a văzut foarte clar, lucrurile trebuie să intre în normal pentru că suntem în secolul 21. Deja nu mai sunt afectat, nu e prima oară, dar nu e un lucru frumos”.

„Mi-a fost frică!”

Cristiano Bergodi, antrenorul lui Sepsi, a fost și el deranjat de scandările fanilor „șepcilor roșii”, recunoscând că i-a fost frică la un moment dat:

ADVERTISEMENT

„Am câştigat şi e bine, am avut ocazii, au avut şi ei, dar pe un teren care înaintea meciului nu era unul bun. Nu suntem o echipă aşa de bătaie, de jucat contre pe contre. Şi a fost un pic greu.

Victorie muncită în ghilimele, măcar un episod şi putem câştiga. Şi s-a întâmplat în acest contraatac scurt. Asta ne trebuie şi am urcat sus în clasament”.

„Mi-a fost frică. Nu ar trebui să se întâmple așa ceva, sincer. Eu sunt neutru, mi-a fost teamă că se va opri meciul. Nu ar trebui să existe aceste scandări, dar în România așa se întâmplă mereu, mai ales cu această echipă”, a mai spus antrenorul lui Sepsi.

ADVERTISEMENT