Sport

Laszlo Dioszegi, sincer după triumful lui Sepsi din Cupa României: „Mi-a fost teamă de Voluntari!”. Ce a spus despre gestul fanilor de la începutul meciului

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a fost sincer după finala Cupei României câștigată de echipa sa în fața lui FC Voluntari, scor 2-1.
19.05.2022 | 23:41
Laszlo Dioszegi sincer dupa triumful lui Sepsi din Cupa Romaniei Mia fost teama de Voluntari Ce a spus despre gestul fanilor de la inceputul meciului
Laszlo Dioszegi, sincer după triumful lui Sepsi din Cupa României. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul covăsnenilor a mărturisit că nu și-a închipuit niciodată că va ajunge cu Sepsi în prima ligă din România și nici că va câștiga Cupa României.

Laszlo Dioszegi, sincer după triumful lui Sepsi din Cupa României

Laszlo Dioszegy a fost sincer după victoria lui Sepsi din finala Cupei României în fața lui FC Voluntari, spunând că i-a fost teamă de echipa lui Liviu Ciobotariu.

ADVERTISEMENT

Totodată, patronul covăsnenilor și-a felicitat jucătorii și în mod special pe Cristiano Bergodi, antrenorul echipei, despre care a zis că i se datorează 99% din performanță:

„Mi-a fost teamă de Voluntari, dar mă bucur că au reușit să dea gol doar în minutul 94. Sunt foarte mândru de echipă, de staff și de suporterii echipei, datorită lor jocul a mers foarte bine astăzi.

ADVERTISEMENT

Eu trăiesc meciurile intens pentru că provin din suporteri, jumătate din inima mea este încă de suporter”.

„Nici în visul visurilor mele nu m-am gândit că ajungem în prima ligă sau să câștigăm Cupa României.

ADVERTISEMENT

O să ajungem foarte târziu acasă, nu cred că vom petrece astăzi, dar vom petrece mâine în centrul orașului”, a mai spus patronul lui Sepsi la finalul meciului.

„Trebuie să mai aducem 3-4 jucători de valoare!”

Laszlo Dioszegi a vorbit și despre campania de transferuri de la Sepsi și a mărturisit că pe lângă Ion Gheorghe, fotbalist adus liber de contract de la FC Voluntari, își dorește să mai aducă încă trei sau patru jucători de valoare:

ADVERTISEMENT

„Trebuie să mai aducem 3-4 jucători de valoare pentru Conference League. Mai vine Ion Gheorghe și mai vrem încă 3-4 jucători.

99% se datorează acestui staff și domnului Bergodi. Avem ambiții mari și vrem să intrăm în play-off, cam asta înseamnă ambiții mari, nu ne permitem să atacăm podiumul”.

„Nu cred că e normal să te manifești așa la un imn, fotbalul e fotbal, nu trebuie să fie politic”, a încheiat Laszlo Dioszegy, comentând gestul fanilor de la începutul meciului, când unii dintre aceștia s-au întors cu spatele la intonarea imnului României.

ADVERTISEMENT