Sport

Laszlo Dioszegi, un nou discurs impresionant înaintea finalei Cupei României Betano dintre Sepsi și U Cluj: „Vreau să le văd flacăra în priviri!”

Laszlo Dioszegi a avut un nou discurs impresionant pentru jucătorii săi înaintea finalei Cupei României Betano dintre Sepsi și Universitatea Cluj.
24.05.2023 | 19:54
Laszlo Dioszegi un nou discurs impresionant inaintea finalei Cupei Romaniei Betano dintre Sepsi si U Cluj Vreau sa le vad flacara in priviri
Laszlo Dioszegi, un nou discurs impresionant înaintea finalei Cupei României Betano dintre Sepsi și U Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul covăsnenilor le-a transmis jucătorilor săi înaintea finalei că vrea să vadă flacăra în privirea tuturor, iar la final ei să fie cei care fac turul stadionului cu trofeul câștigat, bucurându-se alături de fani.

Laszlo Dioszegi, un nou discurs impresionant înaintea finalei Cupei României Betano dintre Sepsi și U Cluj

Laszlo Dioszegi a avut un nou discurs impresionant în fața jucătorilor săi, de această dată înaintea finalei Cupei României Betano dintre Sepsi și Universitatea Cluj: „De aici se vede o finală foarte frumoasă, dar e prea devreme să mă pronunț.

ADVERTISEMENT

Sperăm să fie un meci plăcut tuturor telespectatorilor. Astăzi le-am spus un singur lucru, am spus că vreau ca băieții să aprindă flacăra, să văd flacăra în ochii lor și să o țină aprinsă în 120 de minute sau în 90 de minute. Le-am spus să facă tot ce depinde de ei ca să câștige”.

„U cluj are 4-5 jucători extraordinari: Chipciu, Thiam, Nistor, Gorcea și consider că va fi un meci foarte interesant. Sperăm să fim noi cei care fac turul campionilor cu cupa câștigată.

ADVERTISEMENT

Nu contează cât de mulți suporteri sunt, ci cât de inimoși sunt! Dacă astăzi învingem, mergem în Europa. Nu vrem să ne facem de râs și vom mai aduce doi fotbaliști valoroși. Vrem un parcurs mai bun decât anul trecut și acum doi ani”, a mai spus Laszlo Dioszegi, la TV DigiSport.

Ce se întâmplă cu Cristiano Bergodi

Laszlo Dioszegi a vorbit despre situația lui Cristiano Bergodi la Sepsi, spunând că vineri, 26 mai, va avea un răspuns final cu privire la tehnicianul italian, urmând să poarte o discuție decisivă cu acesta.

ADVERTISEMENT

„Cu domnul Bergodi vom sta la masă, vineri după-amiază veți avea un răspuns clar dacă rămâne domnul Bergodi sau nu”, a mai spus Laszlo Dioszegi.

„Folosesc echipa cea mai bună, e o finală, avem nevoie de toată lumea. Cu 5 schimbări, am schimbat cam 50% din echipă. Trebuie să avem și soluții pentru a doua repriză, e foarte important.

ADVERTISEMENT

Finala se câștigă cu sufletul și cu mintea. Va fi singurul meci, va fi dificil, trebuie să iasă caracterul echipei. Presiunea a existat mereu, U Cluj e o echipă bună, nu va fi ușor, dar suntem pregătiți pentru acest meci!”, a spus Cristiano Bergodi înaintea finalei.

Cristiano Bergodi are, înaintea finalei Cupei României Betano, un total de 82 de meciuri la Sepsi, din care a reușit să câștige 39 de meciuri, a făcut 18 egaluri și a suferit 25 de înfrângeri. Acesta a câștigat cu Sepsi Cupa României Betano în sezonul 2021-2022.


  • 1,87 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „x2” la meciul Sepsi – U Cluj

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul...
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul din România, a revenit în țară și la vechiul look
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare "scoasă din romanele SF" a companiei Alef Aeronautics
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față...
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față cu băiatul care a supraviețuit atacului
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕 | Am aflat cine este printre ispitele de Insula Iubirii sezonul 8...
𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕 | Am aflat cine este printre ispitele de Insula Iubirii sezonul 8 😮 Nimeni nu se astepta sa revina dupa ce s-a intamplat sezonul trecut
De ce n-a mers Marius Elisei la înmormântarea Mioarei Roman. N-a plăcut-o niciodată
De ce n-a mers Marius Elisei la înmormântarea Mioarei Roman. N-a plăcut-o niciodată
Cum arată Gina Pistol după 8 ore la salonul de înfrumusețare. Schimbarea e...
Cum arată Gina Pistol după 8 ore la salonul de înfrumusețare. Schimbarea e incredibilă! FOTO
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care...
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care explică principiile utilizării armelor nucleare, scurse în presă
S-a îndrăgostit de el când avea 7 ani și s-au căsătorit 30 de...
S-a îndrăgostit de el când avea 7 ani și s-au căsătorit 30 de ani mai târziu. Actorul român și povestea sa incredibilă de iubire