Fotbal intern

Laszlo Sepsi revine în România! S-a înţeles cu U Cluj

08.08.2018 | 16:44
Laszlo Sepsi revine in Romania Sa inteles cu U Cluj

Laszlo Sepsi revine în România, după ce a ales să semneze cu echipa din Liga 2, Universitatea Cluj. Fundaşul stânga a decis să se întoarcă în ţară şi s-a înţeles cu echipa antrenată de Adrian Falub, apoi a participat la şedinţa de pregătire alături de noii colegi.

Sepsi se antrena de ceva timp alături de clujeni, după ce şi-a terminat angajamentul cu Nurnberg, la capătul unui sezon în care aceştia au promovat în Bundesliga, iar în urma discuţiilor avute cu reprezentanţii clubului, Sepsi s-a înţeles cu U Cluj:

Laszlo Sepsi revine în România

“Au fost trei ani frumoşi la Nurnberg şi e important că la ultimul sezon am reuşit să promovăm. Am avut o discuţie cu domnul Sabău şi cu preşedintele lui U Cluj şi am căzut de acord să mă antrenez cu ei în perioada următoare. Sunt în discuţii cu alte cluburi şi aştept să văd în următoarea săptămână ce voi face. Aş prefera să merg în străinătate. Când te obişnuieşti cu binele încerci să rămâi cât mai mult timp acolo”, a spus Laszlo Sepsi pentru Telekom Sport.

L-a vrut şi Vasile Miriuţă

Sepsi se întoarce în ţară. În luna ianuarie, pe când FC Dinamo Bucureşti era antrenată de Vasile Miriuţă, formaţia din Ştefan cel Mare l-a vrut pe Laszlo Sepsi. “Câinii” rămăseseră fără fundaşi, după transferul lui Steliano Filip la Hajduk Split şi tehnicianul lor de atunci demarase discuţiile cu acesta: “Cu Laszlo Sepsi pot să confirm. A fost şi accidentat, a avut nişte probleme. E un jucător foarte bun. Deocamdată e sub contract, nu s-a concretizat. Vom vedea.

Îl ştiu, l-am sunat şi i-am zis că am nevoie de el. Am întrebat de situaţia lui. Mai are contract până în vară. Aflăm în următoarele 2-3 zile dacă e posibil să se rezolve. Suntem descoperiţi pe acel post după plecarea lui Steliano Filip. Dacă îşi rezolvă problemele acolo, vine. El aşa mi-a zis. Trebuie să-şi rezolve problemele în Germania”, a zis Vasile Miriuţă la un post de televiziune.

Laszlo Sepsi revine în România. În scurt timp, FC Dinamo Bucureşti a ratat accederea în play-off şi Vasile Miriuţă a fost dat afară şi înlocuit de Florin Bratu, iar jucătorul nu a mai ajuns la formaţia din Ştefan cel Mare. Laszlo Sepsi a jucat în cariera sa la echipe precum Gaz Metan Mediaş, Rennes, Gloria Bistriţa, Benfica, FC Timişoara, FCM Târgu Mureş, CFR Cluj, ASA Târgu Mureş şi Nurnberg.

Laszlo Sepsi revine în România! Fundaşul protestează în timpul partidei dintre Petrolul Ploieşti şi ASA Târgu Mureş, din noiembrie 2014, în Liga 1 Betano
Laszlo Sepsi revine în România! Fundaşul protestează în timpul partidei dintre Petrolul Ploieşti şi ASA Târgu Mureş,

U Cluj a debutat deja în noul sezon din Liga 2, cu meciul care a avut loc la Târgu Mureş, pe Trans-Sil, când s-au impus cu scoruld e 2-0, în faţa celor de la Metaloglobus. “Am fost mai bine organizaţi din punct de vedere tactic, am construit şi am încercat să ajungem la poartă. Cred că am făcut un meci mai slab în repriza secundă, dar e abia începutul campionatului şi e important ca jucătorii să capete încredere în ei. Până la urmă, victoriile îţi dau încredere, entuziasm, chiar dacă nu vin în urma unui joc convingător. Nu va fi ușor să promovăm pentru că în Liga 2 sunt echipe bune, care au făcut investiţii, cu antrenori experimentaţi. Trebuie să creştem de la joc la joc, să dăm tot ce avem mai bun”, a spus Falub după meci.