Life

Latifundiarul din Pipera o să înnebunească! Gestul nepotrivit al soțului Teodorei Becali în public

10.12.2020 | 08:09
Latifundiarul din Pipera o sa innebuneasca Gestul nepotrivit al sotului Teodorei Becali in public
Latifundiarul din Pipera o să înnebunească! Gestul nepotrivit al soțului Teodorei Becali în public. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Soțul Teodorei Becali a fost surprins făcând un gest nepotrivit în public, lucru care o să-l înnebunească pe Gigi Becali. Cei doi au fost la cumpărături, însă gestul pe care l-a făcut ginerele latifundiarului din Pipera nu este tocmai demn de lăudat. 

Teodora Becali a născut în urmă cu câteva luni și arată foarte bine, iar în curând își va recăpăta silueta impecabilă. Bruneta a fost surprinsă când ieșea dintr-un supermarket și nu singură, ci alături de fetița ei.

ADVERTISEMENT

Însă comportamentul soțului ei nu a fost unul potrivit, lucru care s-ar putea să-l enerveze pe latifundiarul din Pipera, care nu s-ar fi așteptat la așa ceva.

Latifundiarul din Pipera o să înnebunească! Gestul nepotrivit al soțului Teodorei Becali în public

Teodora Becali este în culmea fericirii după ce a născut în urmă cu câteva luni, iar acum începe să-și recapete silueta fără cusur. S-a căsătorit cu Mihai Mincu în 2019, iar acum sunt părinții unei fetițe superbe.

ADVERTISEMENT

Se pare că soțul Teodorei și-a lăsat soția să se descurce singură atunci când avea nevoie de el. Fiica lui Gigi Becali a ieșit dintr-un supermarket împreună cu fetița ei, după care s-a îndreptat către bolidul de lux.

După ce a așezat-o pe fetița ei în scaunul special și s-a asigurat că este totul bine, Teodora a încercat să pună căruciorul în portbagaj. Bruneta a încercat timp de câteva minute să-l pună, iar soțul ei era ne negăsit, chiar atunci când ar fi avut nevoie de el cu această „operațiune”. Paparazzi Spynews.ro au prins întregul moment.

ADVERTISEMENT

După câteva momente, Mihai Mincu și-a făcut apariția și ținea două pungi de cumpărături. Chiar dacă nu și-a ajutat soția să pună căruciorul în portbagaj, măcar s-a ocupat de căratul greutăților.

Fiica Teodorei Becali s-a născut în această vară

Teodora Becali a rămas însărcinată la scurt timp după căsătorie, chiar în luna de miere. Atât fiica lui Gigi Becali, cât și soțul ei au negat zvonurile cum că urmează să aibă un copil, astfel că sarcina s-a păstrat departe de ochii presei. Totul s-a aflat în momentul în care micuța Maria a venit pe lume.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul din Pipera a fost în culmea fericirii atunci când și-a văzut nepoata și nu l-a mai interesat nimic legat de fotbal.

„Tată, sunt prea bucuros ca să mă mai intereseze altceva acum, fotbal sau altceva. Să fie toată lumea sănătoasă!”, declara Becali pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: