Fotbal intern

Lato PLEACĂ în vară de la Steaua. Cu cine NEGOCIAZĂ

Latovlevici pleacă de la Steaua! Jucătorul a primit o ofertă de nerefuzat, iar Laurenţiu Reghecampf i-a găsit deja înlocuitor. FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate în urmă cu cîteva zile...
19.03.2014 | 15:33
Lato PLEACA in vara de la Steaua Cu cine NEGOCIAZA

Latovlevici pleacă de la Steaua! Jucătorul a primit o ofertă de nerefuzat, iar Laurenţiu Reghecampf i-a găsit deja înlocuitor. FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate în urmă cu cîteva zile că roş-albaştrii s-au înţeles pentru un transfer definitiv, în Ghencea, de la vară, cu fundaşul stînga al Viitorului, Alin Toşca. În aceste condiţii, după mai bine de patru ani de cînd a ajuns la Steaua, Iasmin Latovlevici se pregăteşte să plece la o altă formaţie la finalul acestui campionat.

Lato a fost adus la Steaua în vara anului 201o de către Victor Piţurcă. El şi-a făcut datoria în Ghencea şi credem că e timpul ca de la vară să plece la o altă formaţie. Ştim că e monitorizat în ultimul timp de mai multe echipe, iar dacă eventuala ofertă pe care o vom primi va fi avantajoasă pentru ambele părţi, atunci mai mult ca sigur la finalul acestui campionat el se va transfera în străinătate. Oricum Reghe va fi acoperit pe acest post, deoarece, la Steaua va veni din vară Alin Toşca”, ne-a dezvăluit un apropiat al roş-albaştrilor.

Monitorizat de Botev Plovdiv

Astfel, conform surselor FANATIK.RO, Iasmin Latovlevici este monitorizat de mai mult timp de emisari ai clubului Botev Plodiv, acolo unde mai joacă şi fotbaliştii români Luchin, Curtean, Benga, plus foştii jucători ai Petrolului Ploieşti, Hamza şi Dore. “Este adevărat că Botev îl urmăreşte pe Lato, dar el nu este urmărit doar de emisari ai echipei din Bulgaria. Totuşi, pot să vă spun cu tărie că cei de la Plovdiv s-au interesat cel mai mult de acest jucător”, ne-a dezvăluit un apropiat al internaţionalului clubului din Ghencea.

Latovlevici a ratat în 2012 transferul la Saint Etienne 

Ultima oară cînd Latovlevici a fost la un pas de transfer în străinătate s-a întîmplat în luna ianuarie a anului 2012, atunci cînd fundaşul stînga al clubului din Ghencea chiar ajunsese la un acord cu Saint Etienne. Însă, după ce Gigi Becali anunţase la rîndul său transferul, pentru 1.000.000 de euro, ulterior latifundiarul din Pipera a revenit şi a dezvăluit că totul a picat în ultimul moment din cauza impresarului Florin Iacob. “Gata, să nu mai aud de transferul lui Latovlevici. El a avut dezlegare de la noi să plece la Saint Etienne prin impresarul Gherghişan, dar în Franţa, la negocieri, s-a dus şi impresarul Florin Iacob cel care a stricat totul, Iacob a cerut şi el comision, deoarece a zis că el este impresarul lui Lato, iar francezii s-au enervat şi au zis că ei nu plătesc comisioane la mai mulţi impresari. Să nu mai aud în viaţa mea de acest impresar”, a spus la vremea respectivă patronul clubului din Ghencea.

140 de meciuri a jucat Latovlevici pentru Steaua în toate competiţiile reuşind să marcheze opt goluri

1.000.000 de euro este preţul de transfer a lui Latovlevici la o altă formaţie

Tags: