Latovlevici a marcat golul victoriei pentru Bursaspor în Turcia. Video

Claudiu Surmei   
in SuperLiga Turcia
02/12/2018, 17:22
Latovlevici a marcat golul victoriei pentru Bursaspor în Turcia. Video GALERIE FOTO
Iasmin Latovlevici a marcat în partida Bursaspor - Erzurum BB 2-1

Iasmin Latovlevici a marcat golul victoriei pentru Bursaspor în meciul cu Erzurum BB, contând pentru runda cu numărul 14 din Superliga Turciei. Echipa românului a câștigat partida cu scorul de 2-1 și a urcat pe poziția a 10-a în clasament, cu 19 puncte. Latovlevici a ajuns la 4 goluri marcate în campionatul din Turcia în acest sezon.

Jucătorul român este una dintre piesele de bază în lotul celor de la Bursaspor. Latovlevici a început titular partida cu Erzurum BB, în care scorul a fost deschis de coechipierul său Meras în minutul 36. Acesta a primit o pasă de 50 de metri în marginea careului, a făcut o preluare și a reluat în poartă pe lângă portarul advers. Egalitatea a fost restabilită în minutele de prelungire ale primei reprize, când Chedjou a trimis mingea în propria poartă.

Latovlevici, gol pentru Bursaspor în Turcia

Iasmin Latovlevici a ieșit la rampă în minutul 60. Allano l-a găsit cu o pasă perfectă în careu, jucătorul român a oprit mingea cu piciorul, a lăsat-o să cadă în suprafața de protecție a portarului și a împins-o în poartă pentru scorul de 2-1. Victoria din meciul cu Erzurum BB a dus-o pe Bursaspor pe locul 10 în campionat, cu 19 puncte după 14 meciuri jucate, la 4 lungimi de undă de poziția a patra, care asigură prezența în preliminariile Europa League la finalul sezonului. Vezi aici VIDEO cu golul marcat de Latovlevici.

Echipele trimise în teren în partida Bursaspor – Erzurum BB

Bursaspor (4-2-3-1): Kocuk – Iardimci, Chedjou, Vergini, Meras – Kara, Badji – Torun, Saivet, Latovlevici – Nayir.

Erzurum BB (4-2-3-1): Sehic – Auremir, Korkmaz, Gor, Schwechlen – Scuk, Akdag – Sunu, Antalyali, Hurmaci – Thy.

9 partide în campionat și una în Cupa Turciei a bifat Iasmin Latovlevici în acest sezon pentru Bursaspor, reușind să marcheze de 4 ori și să dea o pasă de gol. Jucătorul de 32 de ani este cotat în acest moment la 250 de mii de euro pe piața transferurilor.

Închide ×