Latovlevici a recunoscut: "Aşa am ajuns la Galata!" Când debutează

Iasmin Latovlevici, Galatasaray

Iasmin Latovlevici a povestit cum a a ajuns să se transfere la Galatasaray. Fundaşul român, proaspăt transferat de la Karabukspor, afirmă că va intra etapa viitoare pentru noua sa echipă, mai ales că se simte excelent din punct de vedere fizic. Latovlevici a venit la Galatasaray chiar în această vară şi va încasa un salariu de 750.000 de euro pentru fiecare sezon petrecut la echipa galben-roşie.

”Cred că sâmbătă voi debuta pentru Galata, în meciul cu Kasimpasa. Antrenorul m-a întrebat dacă pot să joc şi eu am fost corect cu el, mai ales că am o săptămână şi ceva de antrenament cu ei. I-am spus că puteam să joc 90 de minute, pentru că mă simt bine din punct de vedere fizic, dar mai am probleme de suflu. De aceea nu cred că rezist mai mult de 45 de minute” , a declarat Iasmin Latovlevici pentru o televiziune de sport. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Latovlevici e sigur: "Trebuie să demonstrez că am valoare!"

Fostul jucător al celor de la Steaua a a fost transferat la Galatasaray la cererea expresă a noului antrenor al formaţiei din Istanbul, Igor Tudor. Latovlevici a recunoscut de altfel că fostul său antrenor de la Karabukspor este motivul pentru care s-a realizat afacerea. ”Igor Tudor m-a adus la Galata pentru că am avut un an foarte bun la Karabuk. Dar, acum trebuie să demonstrez şi aici că am valoare şi că cei care au investit în mine nu s-au înşelat”, a spus Latovlevici.

Iasmin Latovlevici are 31 de ani şi a evoluat în carieră doar în campionatele din România şi din Turcia pentru Poli Timişoara, Gloria Bistriţa, Steaua, Genclerbirligi, Karabukspor şi Galatasaray. Fundaşul stânga a strâns şi 10 selecţii pentru echipa naţională a României, pentru care nu a reuşit încă să înscrie. Lato a fost selecţionat şi în reprezentativa de tineret a tricolorilor, bifând opt selecţii.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775