Sport

Laude pentru Daniel Pancu după Portugalia U20 – România U20 1-1: „Și dacă pierdea, tot îl felicitam!”

Daniel Pancu a fost lăudat de către Ilie Dumitrescu și Ionel Dănciulescu după remiza obținută de România U20 în duelul cu Portugalia U20, scor 1-1.
23.03.2023 | 20:20
Laude pentru Daniel Pancu dupa Portugalia U20  Romania U20 11 Si daca pierdea tot il felicitam
Laude pentru Daniel Pancu după remiza României U20 cu Portugalia U20. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

„Mister” a spus că și dacă „tricolorii mici” ar fi pierdut partida, tot l-ar fi felicitat pe Daniel Pancu, pentru că a observat mai multe trasee interesante de joc, fiind mulțumit și de jocul ofensiv al fotbaliștilor.

Laude pentru Daniel Pancu după remiza României U20 cu Portugalia U20

Ilie Dumitrescu și Ionel Dănciulescu l-au lăudat pe Daniel Pancu după remiza obținută de România U20 împotriva Portugaliei U20: „Și dacă se termina 1-0 meciul, nu ar fi fost o supărare, îl felicitam pe Pancu. Mie mi-a plăcut stilul de joc, se vede că e o echipă pregătită bine din punct de vedere tactic. Mă bucur mult pentru Pancu.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă sunt jucători cei ai portughezilor, care sunt veniți de la cele mai bune echipe din Portugalia, îi poți contracara prin felul în care stai pe teren și prin efort fizic. E clar că jucătorii noștri cu cât vor avea mai multe minute, vor evolua”.

„Am văzut o dorință pe care nu o văd la lot. E cel mai complicat job să fii la națională și să ai la dispoziție doar 5 zile ca să pregătești un meci.

ADVERTISEMENT

În momentul în care ai un rezultat pozitiv și exprimarea a fost una bună a jucătorilor. Dacă respectă planul tactic, poți avea rezultate. Eu văd că vom face un meci bun și cu Norvegia”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

„Pancu a analizat foarte bine meciul!”

„Pancu a analizat foarte bine meciul și i-a pus pe jucători foarte bine în teren. Trebuie să ținem cont și de faptul că mulți jucători s-au dus la turneul de elită de la U19, iar el a trebuit să facă o națională. Nu sunt mulți jucători care joacă în SuperLiga, contează mult și nivelul la care ești”, a spus și Ionel Dănciulescu.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu și-ar dori și ca jucătorii naționalei mari să aibă aceeași mentalitate, contrându-l pe Dan Petrescu, după ce antrenorul campioanei României a spus că meciul cu Andorra va fi dificil: „Cum să mă gândesc că meciul cu Andorra o să fie greu?”.

„Dacă nu bați Andorra, îți rupi carnetul de antrenor și te lași de fotbal, tu ca fotbalist. Am văzut mesajul ăsta venit de la cel mai înalt nivel din România. Dan Petrescu a câștigat ultimele cinci campionate la noi.

ADVERTISEMENT

Nu poți spune că vom avea un meci greu cu Andorra. Trebuie să pregătești bine meciul, asta da, dar nu poți să mergi cu gândul că o să ai un meci greu cu Andorra”, a mai spus Ilie Dumitrescu.


  • 1,38 este COTA EXCLUSIVĂ FORTUNA oferită pentru pronosticul „2 solist și peste 1,5 goluri” la meciul Andorra – România

ADVERTISEMENT