Fotbal intern

Laude pentru FCSB de la un fost căpitan al echipei: „Toni Petrea și Thomas Neubert sunt cheia succesului”

14.03.2021 | 13:06
Laude pentru FCSB de la un fost capitan al echipei Toni Petrea si Thomas Neubert sunt cheia succesului
ADVERTISEMENT

FCSB este la trei meciuri distanță de a termina prima parte a sezonului Ligii 1 pe primul loc al clasamentului. Rezultatele „roș-albaștrilor” din acest campionat nu sunt surprinzătoare pentru un fost căpitan al echipei.

Sorin Paraschiv a remarcat relațiile de joc și condiția fizică impecabilă a fotbaliștilor pregătiți de Toni Petrea și Thomas Neubert. Ambii au lucrat în trecut cu Laurențiu Reghecampf, unul dintre cei mai titrați antrenori români din ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea a fost secundul lui Reghecampf la toate echipele la care a lucrat acesta, până când a fost instalat antrenor principal la FCSB, în vara anului trecut, iar Neubert este considerat preparatorul fizic ”fenomen” în România, deși în acte este masor.

Sorin Paraschiv îi laudă pe Toni Petrea și Thomas Neurbert

Fostul căpitan al „roș-albaștrilor”, Sorin Paraschiv, în prezent oficial al Academicii din Clinceni, a lăudat munca lui Petrea și Neubert și îi consideră principalii artizani ai rezultatelor echipei FCSB din acest sezon.

ADVERTISEMENT

”Când începi pregătirea unei echipe de la început, dinaintea sezonului, e fantastic pentru antrenor. Sunt pregătiți foarte bine din punct de vedere fizic, așezați foarte bine de antrenor. Toni a stat foarte mult lângă Reghe, aici are un atu, e cheia succesului.

Plus Tommy Neubert, care-i pregătește foarte bine din punct de vedere fizic. Vedem la fiecare meci că atacă în 4-5 jucători și fac diferența, pun presiune. Nu ai cum să nu reușești dacă faci aceste lucruri”, a spus Paraschiv, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Ce spune Sorin Paraschiv despre lupta la titlu

Paraschiv a analizat și duelul dintre FCSB și CFR Cluj, pe care le consideră principalele candidate la câștigarea titlului de campioană la sfârșitul acestui sezon. De asemenea, crede că Universitatea Craiova va ”arbitra” acest duel.

”La FCSB a început să formeze un grup mai puternic, relații de joc și eu cred că acestea ar putea fi secretele lor în lupta la titlu, dar vor avea un play-off foarte greu cu CFR și Craiova. CFR are jucători mai experimentați și am văzut în meciul direct că le-a pus probleme”, a explicat Paraschiv, pentru sursa amintită.

ADVERTISEMENT

Meciul direct dintre FCSB și CFR este programat la sfârșitul săptămânii viitoare, în cadrul etapei a 28-a. Cele două formații se vor întâlni la București, vineri, 19 martie, de la ora 20:30. Din 19 mai 2019 nu a mai învins-o FCSB, pe CFR într-un meci din Liga 1.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 1,95 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT