Fotbal intern

Laude pentru Rădoi după convocările lui Man și Mihăilă: „Nu trebuie să fie sentimental”

05.03.2021 | 20:36
Laude pentru Radoi dupa convocarile lui Man si Mihaila Nu trebuie sa fie sentimental
ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a fost lăudat de Ioan Andone după convocările lui Valentin Mihăilă și Dennis Man la naționala mare, care spune că selecționerul nu trebuie să fie sentimental.

Ioan Andone consideră că Mirel Rădoi trebuie să ia la naționala mare a României cei mai buni jucători, chiar dacă va lăsa selecționata U21 fără câțiva dintre titularii importanți.

ADVERTISEMENT

„Fălcosul” crede că meciul cu Germania este foarte important și că Adrian Mutu poate găsi alți puști buni în România și chiar și în afara țării pentru a-și pregăti lotul.

Mirel Rădoi, lăudat pentru convocările lui Man și Mihăilă

Mirel Rădoi a anunțat lista stranierilor pentru următoarele meciuri ale României, iar printre ei se regăsesc și Dennis Man și Valentin Mihăilă, jucătorii Parmei.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone consideră că selecționerul a procedat bine când i-a luat pe cei doi la naționala mare: „Mirel nu trebuie să gândească cu inima, nu trebuie să fie sentimental și să-și aducă aminte de faptul că a ajuns în semifinală la Campionatul European din Italia.

El trebuie să se gândească la echipa națională mare. E acolo, are nevoie de cei mai buni jucători, de-asta spun că nu trebuie să gândească cu inima. Mutu are de unde alege mulți jucători tineri foarte buni”.

ADVERTISEMENT

„Dacă Mihăilă nu avea parte de acea accidentare, ar fi fost om de 90 de minute. Mihăilă va fi om mult mai de campionatul Italiei decât Man.

Până când o să i se explicwe lui Man cum să treacă pe lângă adversari, cum să se infiltreze, o să dureze ceva. Man e mult mai tehnic, iar Mihăilă e mult mai pe poartă”, a mai spus Andone la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„Sper să nu fie luat Vlad la naționala mare doar să stea pe bancă”

Ioan Andone a vorbit și despre postul de portar al naționalelor și consideră că în cazul în care Andrei Vlad va fi luat la naționala mare a României, titular la naționala U21 ar trebui să fie Marian Aioani, portarul Chindiei Târgoviște:

„Ar fi bine să fie Aioani la Campionatul European U21. Dacă Rădoi îl ia pe Vlad la echipa mare, Aioani e clar portarul care trebuie să fie titular la tineret.

E bun, e cuminte. Dacă Vlad va fi la echipa mare, sper doar să nu fie luat acolo să stea pe bancă, dar Mirel știe mai bine”.

ADVERTISEMENT