Sport

Laude pentru Ronaldo Deaconu după „dubla” de senzație din Gaz Metan – Dinamo 2-1: „Nici Courtois nu le scotea!”

Ronaldo Deaconu a fost lăudat după „dubla” din meciul Gaz Metan Mediaș - Dinamo, scor 2-1.
15.10.2021 | 23:00
Laude pentru Ronaldo Deaconu dupa dubla de senzatie din Gaz Metan  Dinamo 21 Nici Courtois nu le scotea
ADVERTISEMENT

Mijlocașul ardelenilor a reușit să dea două goluri superbe, din afara careului, la un interval de doar două minute (36’ și 38’), goluri care i-au adus formației lui Ilie Poenaru o nouă victorie.

Ronaldo Deaconu a fost lăudat de mai mulți analiști din platourile TV, iar analiștii consideră că mijlocașul poate prinde în curând un transfer la un club mai bun din România, dar și o selecție în naționala mare a României.

ADVERTISEMENT

Laude pentru Ronaldo Deaconu după „dubla” de senzație din Gaz Metan – Dinamo

Ronaldo Deaconu a fost lăudat după „dubla” reușită în duelul cu Dinamo, mijlocașul lui Gaz Metan Mediaș fiind în centrul atenției pentru cele două goluri superbe reușite.

Gabi Balint a spus despre Ronaldo Deaconu că a decis meciul și l-a animat: „Golurile lui au decis meciul, au fost două minute frumoase, care au animat partida.

ADVERTISEMENT

A fost bine plasat șutul, nu cred că putea să scoată Eșanu aceste șuturi, dar nu prea ai voie să iei două goluri de la distanță într-un meci”.

Basarb Panduru și Cristi Balaj consideră că șuturile lui Ronaldo Deaconu au fost imparabile, iar fostul arbitru crede că nici Thibaut Courtois, portarul lui Real Madrid, nu ar fi putut apăra meciurile: „Cred că sunt goluri imparabile. Mingea se duce în sus, spre vinclu. Sunt execuții fantastice.

ADVERTISEMENT

A tras Ronaldo de i-a terminat pe toți. Ronaldo Deaconu trage de la Sibiu, Eșanu stă în față, la un moment dat face un pas în spate, în momentul când vede că Ronaldo Deaconu își pregătește șutul se duce înapoi, dar e prins pe călcâie și nu mai ai cum să plonjezi”.

„Dar chiar și așa, tot cred că e un gol imparabil, pentru că s-a dus în sus și a căzut. Deci goluri imparabile!”, a spus Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT

„Și eu cred la fel. Au fost goluri imparabil și Courtois dacă stătea în poartă nu avea ce să facă la aceste șuturi”, a spus și Cristi Balaj, la TV TelekomSport.

  • 24 de ani are Ronaldo Deaconu

„Deaconu trebuie admirat pentru ce încearcă să facă!”

Cristi Dulca este de părere că Ronaldo Deaconu trebuie să fie admirat pentru că încearcă la fiecare meci să șuteze de la distanță și se bucură pentru că a reușit acum o „dublă” superbă:

„Execuții foarte bune, iar la Deaconu trebuie admirat că încearcă să dea astfel de șuturi. Nu e prima dată când are astfel de execuții și mi se pare că al doilea gol a fost chiar mai dificil decât primul gol”.

„A fost și o greșeală a jucătorilor lui Dinamo, pentru că l-au lăsat să șuteze, dar asta nu înseamnă că îi iau din merite lui Deaconu, execuțiile au fost foarte frumoase”, a spus Cristi Dulca, la TV LookSport.

  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Ronaldo Deaconu, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT