Cele mai citite

Ronaldo, lăudat: “Trebuie să îi retragă tricoul!”

Cristiano Ronaldo este principalul favorit pentru cîştigarea Balonului de Aur. Impresarul portughezilor, Jorge Mendes (foto) a dat un interviu pentru O Globo prin care spune că nimeni nu se poate...
27.12.2014 | 10:28
Ronaldo, lăudat:

Cristiano Ronaldo este principalul favorit pentru cîştigarea Balonului de Aur. Impresarul portughezilor, Jorge Mendes (foto) a dat un interviu pentru O Globo prin care spune că nimeni nu se poate compara cu Ronaldo: 

“Cristiano este cel mai bun din lume, din istorie. Va fi imposibil ca cineva să se apropie în viitor de ceea ce el reuşeste astăzi. Între el şi numărul doi este o prăpastie. Cred că ar trebui să îi retragă numărul 7 de la Real Madrid, după ce Ronaldo se va retrage. Respect jucători precum Raul şi Di Stefano, dar niciunul dintre ei nu se compară cu Cristiano Ronaldo.

“El a pornit transformarea lui Real Madrid. Acum cinci sau şase ani echipa nu era atît de bună. Cristiano Ronaldo va mai rămîne mult timp la Real Madrid pentru că vrea să cîştige multe trofee alături de club”, a declarat Mendes.

Ronaldo are 25 de goluri în acest sezon în 15 etape din Primera Division. Portughezul este deţinătorul Balonului de Aur.

mendes

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri