ADVERTISEMENT
Sport

Laude pentru Ștefan Radu la primul joc după accidentare: ”Șeful s-a întors în defensivă”

Autor: Gabriela Gheorghe | 09.11.2020 | 19:53
Laude pentru Ștefan Radu la primul joc după accidentare: ”Șeful s-a întors în defensivă”
Ștefan Radu. Sursă foto: Hepta.

Ștefan Radu a fost lăudat de jurnaliștii italieni după prestația pe care a avut-o în jocul cu Juventus Torino, terminat cu o remiză, 1-1. A fost a patra partidă a sezonului pentru jucătorul român și prima după accidentare. ”Șeful s-a întors în defensivă” au scris italienii. 

ADVERTISEMENT

Fotbalistul din România a fost utilizat de antrenorul Simone Inzaghi pentru a patra oară în actualul sezon, în partida în care Lazio și Juventus au terminat-o la egalitate, 1-1, duminică. Ștefan Radu s-a întors pe gazon după ce a suferit o accidentare care l-a ținut departe de teren mai mult de 30 de zile.

Jucătorul român a fost utilizat încă din primul minut și a fost schimbat după 54 de minute cu olandezul Wesley Hoedt, fotbalist adus pentru a-i lua locul la nevoie.

ADVERTISEMENT

Italienii îl laudă pe jucătorul român

Ștefan Radu a fost implicat în cea mai periculoasă fază ofensivă a lui Lazio din prima parte a jocului. Românul a dat o centrare foarte bună pentru Milinkovic-Savic, sârbul a retrimis mingea în careu, dar kosovarul Muriqi a trecut foarte aproape de minge.

Italienii de la “Cittaceleste” consideră că întoarcerea jucătorului nostru este una de bun augur, iar rezultatele lui Lazio vor ajunge să fie din ce în ce mai bune în viitor:

ADVERTISEMENT

“Chiar dacă a fost un singur meci, Simone Inzaghi poate zâmbi. Această perioadă de odihnă va ajuta la compactarea grupului în continuare.

4 milioane de euro valorează Radu

După o săptămână haotică care doar ce a trecut, din cauza accidentărilor, Lazio are nevoie de puţină linişte. Întoarcerea > (n.r. – Ştefan Radu) în defensivă poate oferi încrederea potrivită pe viitor”, au notat italienii.

ADVERTISEMENT

În stagiunea trecută, Ștefan Radu a evoluat în 29 de meciuri pentru Lazio în campionat și a reușit un gol. Fotbalistul român a bifat și o partidă în Cupa Italiei.

Radu este cotat la 4 milioane de euro. El mai are contract cu Lazio până în iulie 2021. În cariera sa a evoluat doar pentru Dinamo București și actuala sa echipă. Din iulie 2008 joacă în Italia.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1