Sport

Laude pentru tinerii lui Dinamo după victoria cu Clinceni: ”Au dat o palmă tuturor loser-ilor”

Cu o echipă în care și-au făcut loc mulți tineri, Dinamo a învins Academica Clinceni, iar puștii lui Dario Bonetti au primit o mulțime de laude.
03.08.2021 | 10:14
Laude pentru tinerii lui Dinamo dupa victoria cu Clinceni Au dat o palma tuturor loserilor
ADVERTISEMENT

”Câinii” s-au impus cu 3-1 și a urcat pe locul 4 în clasamentul Ligii 1, cu șase puncte, fiind peste rivale eterne precum FCSB sau Universitatea Craiova.

Imediat după fluierul final, antrenorul Dario Bonetti și-a felicitat elevii, dar i-a îndemnat să rămână cu picioarele pe pământ.

ADVERTISEMENT

Tineri lui Dinamo, lăudați de omul care i-a crescut

Cu două victorii obținute în primele trei etape, Dinamo a surprins pe toată lumea, mai ales că problemele financiare i-au obligat să folosească mulți tineri din academie, iar aceștia au fost lăudați pentru prestațiile avute.

Unul dintre oamenii care s-au arătat încântați de evoluțiile acestora este chiar fostul fostul manager al Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, Gabi Răduță, care îi știe pe puști din perioada junioratului.

ADVERTISEMENT

”Am avut dreptate! Am pierdut timpul atâția ani, în loc să jucăm cu acești copii din Academie. S-a văzut ce spirit au și cum au fost crescuți. Nimic nu a fost întâmplător”, a declarat Răduță pentru gsp.ro.

Răduță, acuze dure la cei care i-au ignorat pe acești puști

Fostul șef al academiei ”câinilor” a afirmat că era conștient de valoarea acestor jucători care nu întâmplător au jucat o mulțime de finale și au cucerit trofee în perioada când erau juniori.

ADVERTISEMENT

”A fost o muncă de 8 ani și îmi pare că suporterii lui Dinamo au avut în sfârșit posibilitatea să vadă adevărata față a acestor copii, cărora toată lumea le-a pus piedici fiindcă aveau alte interese. Erau oameni lipsiți de profesionalism, care au făcut doar rău clubului.

Eu mi-am asumat când am spus aceste lucruri și am fost singurul care le-a luat apărare acestor copii pentru că știam ce valoare au și în ce spirit i-am crescut. Toate acele finale jucate și toate acele trofee pe care le-au câștigat nu au fost întâmplătoare”, a mai spus Răduță.

ADVERTISEMENT

Dinamo a avut 16 jucători din academie la meciul cu Academica

Gabi Răduță a explicat cum a reușit să-i țină la Dinamo pe Andreias Mihaiu și Giani Crețu, iar cea mai mare bucurie a sa este când Cornel Dinu îl laudă pentru grupele crescute în curtea ”câinilor”.

”Doar eu știam asta. Restul erau niște oportuniști și impostori, care ne-au băgat bețe în roate și ne-au dorit răul! Pe Mihaiu și Crețu i-am adus și am ținut cu dinții de ei pentru că știam că au valoare. Pe Bani îl băgam la grupe mai mari tot timpul. Mă bucur că au dat o palmă tuturor loser-ilor care i-au contestat și hulit mereu.

Dacă nu aveau posibilitatea să joace, atunci erau etichetați ca fiind slabi. Au jucat nouă fotbaliști din academie, iar șapte au fost pe bancă. Iar Longher, crescut de noi, a jucat la Clinceni. Pentru mine, plăcerea cea mai mare este când mă sună Cornel Dinu ca să mă felicite pentru tot ce am făcut”, a încheiat Răduță.

ADVERTISEMENT