Life
notix pixel id

Laura Andreșan a dezvăluit motivul separării de Grasu XXL: ”Ani de zile am cerut atenție”

15.12.2020 | 16:02
Laura Andreșan a dezvăluit motivul separării de Grasu XXL: ”Ani de zile am cerut atenție”
Laura Andreșan a dezvăluit motivul separării de Grasu XXL: ”Ani de zile am cerut atenție”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Laura Andreșan a dezvăluit motivul real al separării de Grasu XXL după 12 ani de relație. Fosta actriță a mărturisit la un moment dat că o perioadă lungă de timp a tânjit după atenție, nefiind sigură pe ea. 

Vedeta, supranumită „profa de sex”, declara în urmă cu ceva timp că este nesigură pe relația sa de dragoste. În plus, fosta actriță susținea că are un milion de temeri și solicitări legat de iubitul ei, cel mai probabil acestea fiind motivele care au dus la destrămarea relației.

Fosta jurnalistă și Grasu XXL, pe numele real Dragoș Nichifor, au construit o relație temeinică mai bine de un deceniu, însă ceva s-a produs după ce a venit pe lume primul loc copil, o fetiță căreia Laura Andreșan îi acordă toată atenția din lume.

ADVERTISEMENT

Laura Andreșan, motivul real al despărțirii de Grasu XXL după 12 ani de relație

„Ani de zile am cerut și eu atenție, iubire, prezență, timp… de la bărbatul de lângă mine. Într-un fel sau altul le și primeam, dar era suficient să nu le am preț de o secundă… ca totul să simt că se năruie. Și evident începea războiul.

Zilele trecute Dragoș mi-a atras atenția că nu ne-am certat demult, că, de fapt, nu ne mai certăm de ceva vreme. Așa e. Hm? Oare unde a dispărut conflictul? Păi, cinstit spus… a dispărut frica… și odată cu ea și cererile mele.

ADVERTISEMENT

Nu-i mai cer nici atenție, nici flori, nici timp, nici iubire. Asta nu înseamnă că nu le primesc. Nu, nici vorbă…

El este prezent în viața mea și îmi oferă suficient de mult și de multe, încât nu-mi rămâne decât să sper că e și reciproc”, declara Laura Andreșan în urmă cu ceva timp, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Fosta actriță și rapperul au fost împreună mai bine de 12 ani, vestea despărțirii fiind un adevărat șoc pentru fani, mai ales că de un an și câteva luni deveniseră părinți pentru prima oară. Vedeta de televiziune și Grasu XXL au rămas în relații bune de dragul fetiței pe care urmează să o crească împreună.

Laura Andreșan are numai cuvinte de laudă la adresa fostului partener de viață, anunțul separării postat în mediul online fiind însoțit și de mesajul „#mybabydaddy #OmBun @blanadeurs”, semn că fosta jurnalistă are toate aprecierea pentru artist.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri