Life

Laura Andreșan, atac la adresa lui Grassu XXL. Ce i-a transmis fostului partener

11.01.2021 | 14:32
Laura Andresan atac la adresa lui Grassu XXL Ce ia transmis fostului partener
ADVERTISEMENT

Laura Andreșan și Grasu XXL și-au spus adio după o relație de 13 ani și au ținut să rămână în relații bune pentru fetița lor, dar se pare că fosta jurnalistă îl atacă subtil pe fostul ei partener.

Mesajul de pe rețelele de socializare a ridicat mai multe semne de întrebarea în ceea ce privește adevărata legătură dintre ei. Laura Andreșan și-a stabilit o rezoluție pentru acest an, și anume să posteze zilnic câte un „adevăr” pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Însă aceste postări ascund anumite mesaje printre rânduri, iar unele par să-i fie adresate lui Grasu XXL, cu toate că și-au exprimat dorința de a se despărți pe cale amiabilă.

Laura Andreșan, atac la adresa lui Grassu XXL. Ce i-a transmis fostului partener

Fosta iubită a lui Grasu XXL, cu care a fost împreună timp de 13 ani, s-a hotărât să posteze zilnic adevăruri pe Instagram, fiind de părere că oamenii se mint singuri. Unul dintre aceste adevăruri a atras atenția tuturor, pentru că pare să aibă o legătură strânsă cu fostul ei partener.

ADVERTISEMENT

„Pentru ca prea ne place sa ne mințim frumos, și sa ne pierdem prin nu știu care Zen, mi-au propus un singur lucru pe 2021… un adevăr pe zi. Ideea am uitat-o ieri, așa ca luați de va minunați azi…”, a scris fosta vedetă în descrierea postării.

Mesajul pe care l-a împărtășit cu urmăritorii este unul extrem de profund, fiind de părere că adevărul este ceva „întâmplător” și că mulți oameni sunt total alte persoane în interior decât ceea ce lasă să se vadă din afară.

ADVERTISEMENT

Fosta actriță și jurnalistă nu a spus nimic legat de Grasu XXL, însă mesajul reprezintă cu totul altceva, un atac subtil la adresa celui care i-a fost alături timp de atâția ani și cu care a făcut un copil.

„Adevărul e posibil doar întâmplător. Vreți ca omul să vă povestească cea mai urâtă faptă din viața lui și-i mai pretindeți și strălucire. Faptele astea sunt întotdeauna murdare… Mulți strălucesc pe dinafară și vor să pară onestitatea întruchipată numai pentru că au caleașca proprie. Și-s destui cei cu caleașcă… Și prin ce mijloace…”, a scris Laura Andreșan.

ADVERTISEMENT
Laura Andreșan
Laura Andreșan, atac subtil pentru Grasu XXL? Sursa foto: Instagram

Grasu XXL a anunțat oficial despărțirea

În luna decembrie a anului trecut, rapperul a fost cel care a confirmat primul faptul că relația cu Laura Andreșan a ajuns la final. Cântărețul a fpcut anunțul pe pagina sa oficială de Instagram și nu a vrut să ofere amănunte despre ce s-a întâmplat, în afară de faptul că decizia le aparține amândurora.

„Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile”, a scris Grasu XXL.

Relația rapperului cu Laura Andreșan a început în anul 2007, pe când bruneta era un personaj controversat din lumea showbiz-ului din cauza scandalurilor și aparițiilor indecente. Mai mult, Laura a fost autoarea unui blog legat de viața sexuală, fiind supranumită „profa de sex” la vremea respectivă.

Se pare că relația cu Grasu XXL a transformat-o în totalitate și are un job nou, care îi place la nebunie, acela de psiholog. În 2019, cei doi au devenit părinți, însă lucrurile nu au mai mers la fel de bine în relația lor, fapt ce a dus la o inevitabilă ruptură.

ADVERTISEMENT