News

Laura Andreșan, primele imagini cu burtica de gravidă! Cum se comportă Grasu XXL

07.04.2019 | 14:23
Laura Andresan primele imagini cu burtica de gravida Cum se comporta Grasu XXL

S-a aflat recent faptul că Laura Andreșan și Grasu XXL urmează să devină părinți, așa că s-au grăbit să îi ia copilului primele lucruri de care va avea nevoie. Cei doi au fost surprinși la cumpărături. Viitoarea mămică, în vârstă de 37 de ani, nu are un look foarte schimbat, are o coafură lejeră și o îmbrăcăminte care o lasă să se plimbe ușor prin magazine. Iubita lui Grasu XXL a urmat cursurile de dezvoltare personală și a studiat la Universitatea Ecologică, iar, mai apoi, a decis că cel mai bine ar fi să-și deschidă un cabinet personal.

Primele imagini cu burtica de gravidă a Laurei Andreșan!

Laura Andreșan, în vârstă de 37 de ani, va deveni pentru prima oară mămică. În cursul zilei de ieri s-a aflat faptul că primul copil al cuplului Andreșan-Grasu XXL va urma să vină pe lume. Viitoarea mămică a urmat studiile la Universitatea Ecologică și și-a deschis un cabinet personal unde profesează ca psiholog. Relația cu artistul cunoscut durează de mai bine de 10 ani, relație care se va concluda în viitorul apropiat cu rodul iubirii lor. Recent, Laura Adreșan a afirmat zvonurile despre sarcină cu ajutorul unei poze cu burtica.

“Când citesc despre cât de importantă este legătura mama-copil şi relaţia implicită pentru dezvoltarea şi formarea bebelusului ca om, mă domină o frica şi mai mare de maternitate. Nimeni nu îţi dă reţeta exactă ca să fii o mama bună, dar dacă nu eşti, toată ştiinţa te arată cu degetul că nu ai fost”, mărturisea vedeta.

Laura Andreșan, poze cu burtica de gravidă
Laura Andreșan, poze cu burtica de gravidă

Laura Andreșan este gravidă!

„Sunt 100% convins că nu am niciun copil. Nici așa fără să știu de el. În niciun caz. Nici nu mi-ar plăcea să apară vreunul. Un copil e o responsabilitate imensă și nu așa se face. Doamne ajută să vină și la mine când o fi timpul”, spunea Grasu XXL anul trecut, într-un interviu acordat ziarului Libertatea.