Life

Laura Bretan de la Românii au talent, moment important în carieră. Artista a primit Discul de Aur

Laura Bretan, câștigătoarea sezonului șase „Românii au talent”, a primit Discul de Aur pentru primul ei album.
27.08.2021 | 09:43
Laura Bretan de la Romanii au talent moment important in cariera Artista a primit Discul de Aur
Laura Bretan de la Românii au talent, moment important în carieră. Artista a primit Discul de Aur. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Laura Bretan, câștigătoarea sezonului șase „Românii au talent”, a câștigat Discul de Aur pentru primul ei album. Artista are doar 19 ani, însă a cucerit publicul din România și de peste hotare cu vocea ei de soprană.

Tânăra cântă de la vârsta de patru ani. De altfel, a urcat pe scenele din SUA, Germania, Spania, Italia, Anglia, dar și din alte țări. În România a ținut concerte la Sala Palatului, la Ateneul Român și la Opera din Cluj.

ADVERTISEMENT

Laura Bretan de la Românii au talent a primit Discul de Aur

Laura Bretan de la „Românii au talent” a primit Discul de Aur pentru primul ei album, o distincție importantă la doar 19 ani. Tânăra a câștigat sezonul șase al show-ului de talente de la Pro TV. De asemenea, a fost finalistă și la „America’s Got Talent” în 2016.

Cântăreața a înregistrat vânzări record cu primul ei album, după ce primul tiraj de CD-uri s-a epuizat înainte de a ajunge în magazine. Laura Bretan a primit premiul la Brașov, unde a susținut și un recital, scrie VIVA.

ADVERTISEMENT

Artista a cântat alături de producătorul albumului, Giora Linenberg, pianist şi compozitor din Israel. Acesta a concertat alături de Lara Fabrian sau Alessandro Safina.

Recent, Laura Bretan a urcat pe scenă alături de trupa Il Volo, Andre Rieu, Matteo Bocceli, Toto Cutugno, Michael Bolton sau Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, dar și alături de alți artiști de renume.

ADVERTISEMENT

Laura Bretan a lansat primul ei album din carieră, „World I See”. Albumul conține și piesele „Wide Awake”, „Believe” sau „Dear Father”. Cea din urmă este piesa cu care a participat la etapa națională Eurovision 2019.

„Mă simt norocoasă și sunt foarte fericită pentru că am avut ocazia să lucrez cu oameni din toate colțurile lumii pentru acest album.

ADVERTISEMENT

Totodată, mă simt binecuvântată că am avut oportunitatea de a colabora cu oameni atât de talentați și creativi.

Și, datorită acestor persoane, albumul este atât de special. Toate melodiile de pe album conțin câte o bucățică din inima mea și sunt extrem de fericită că pot împărtăși asta cu toată lumea.

Chiar dacă în aceste momente suntem departe unii de ceilalți, cel puțin fizic, muzica are puterea de a ne aduce împreună”, a declarat Laura Bretan despre primul ei album.

ADVERTISEMENT