Sport

Laura Chiper, una dintre cele frumoase handbaliste de la EURO 2018 de handbal: „Le plac ochii mei”. Foto

15.12.2018 | 19:00
Laura Chiper, una dintre cele frumoase handbaliste de la EURO 2018 de handbal

România se laudă cu una dintre cele mai frumoase handbaliste la Campionatul European de handbal feminin. Laura Chiper atrage toate privirile la turneul final din Franța.

Se pregătește pentru un duel de la distanță cu o altă handbalistă extrem de frumoasă, olandeza Tess Wester. România – Olanda se dispută duminică în finala mică. Am cucerit o dată medaliile de bronz, la ediția din 2010, în timp ce Olanda se laudă cu medaliile de argint obținute la ediția precedentă.

Vezi galeria foto cu Laura Chiper mai sus!

Laura Chiper, una dintre cele frumoase handbaliste

„Cred că le plac ochii mei, altă cauză nu văd. Sunt multe fete frumoase la acest European, cred, nu numai Laura Chiper. Oricum, le mulţumesc celor care mă apreciază”

”Vrem să câştigăm, ne dorim asta. Tot o medalie e. Rămân cu lucrurile pozitive din acest turneu, ne-am depăşit limitele, am învins Norvegia. Acel meci va rămâne în istorie. E mai greu fără Cristina pentru că ne-am obişnuit cu ea, ea era motorul echipei, dar trebuie să jucăm şi fără. Să ne demonstrăm nouă de ce suntem în stare. Ne dorim să câştigăm. O să fie şi o revanşă! Ar fi minunat” – a spus Laura Chiper pentru GSP.

Laura Chiper (29 ani) evoluează la Corona Brașov încă din 2011, fiind una dintre cele mai importante jucătoare din lotul brașovencelor. La echipa națională a fost convocată pentru prima dată în 2010, strângând între timp peste 70 de selecții. A făcut parte din lotul României care a câștigat medalia de bronz la Campionatul Mondial din 2015.