Sport

Laura Codruța Kovesi, candidat la președinția României? Scenariul lui Mitică Dragomir: „Mutare genială!”

Laura Codruța Kovesi, fostul procuror șef al DNA, a fost prezentă la Koln pentru a susține echipa națională a României la meciul cu Belgia.
27.06.2024 | 17:15
Laura Codruta Kovesi candidat la presedintia Romaniei Scenariul lui Mitica Dragomir Mutare geniala
Laura Codruța Kovesi, candidat la președinția României? Scenariul lui Mitică Dragomir: „Mutare genială!”. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Laura Codruța Kovesi este una dintre cele mai cunoscute personaje politice ale României peste hotare. Aceasta a dat nas în nas cu reporterii FANATIK înainte de România – Belgia. Flancată de doi bodyquarzi, procurorul-șef al Parchetului European purta la gât un fular în culorile echipei naționale a României.

Laura Codruța Kovesi, candidat la președinția României? Scenariul lui Mitică Dragomir

Cu toate că a ajuns la Koln fix în ziua meciului cu Belgia, procurorul-șef al Parchetului European nu a fost prezentă pe stadionul Koln Arena pentru a fi alături de echipa națională de fotbal a României.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii MAX Profețiile lui Mitică, emisiunea marca FANATIK care are ediții speciale după fiecare meci al echipei de fotbal a României, Dumitru Dragomir a analizat prezența Laurei Codruței Kovesi la Koln.

„E un semnal că s-ar putea să concureze la prezidențiale. Nu am rămas mirat când am văzut-o. A fost sportivă mare. Baschetbalistă. N-a fost la meci. Cred că n-a fost la meci. Nu risca.

ADVERTISEMENT

E procurorul general al Europei. E pericol să fie prezentă la stadion. Trece unul și o înjunghie pe la spate. Nu știi câți oameni au dușmănie pe tine și cine vrea să-ți facă rău”, a declarat Dumitru Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică.

Dumitru Dragomir: „Ciolacu a jucat excelent”

Marcel Ciolacu este unul dintre marii oameni politici din țară care a fost alături de echipa națională de fotbal a României la meciul de debut de la EURO 2024, cu Ucraina, meci pe care „tricolorii” l-au câștigat cu scorul de 3-0.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea, candidatul la prezidențiale nu a fost prezent și la Koln, acolo unde România a disputat meciul cu Belgia, meci pierdut de formația lui Edi Iordănescu cu scorul de 2-0.

„Ciolacu a avut noroc. Nu știu cine îl învață, dar joacă așa de bine! A simțit că luăm bătaie și a stat acasă. Așa făceam și eu. Mutare genială. A jucat ca un politician de frunte. Iohannis nu a fost la niciun meci, i-a felicitat și aia a fost.

ADVERTISEMENT

Ciolacu a făcut foarte bine. Îi recomand să se ducă la ultimul meci. Mai ia 10.000 de voturi. Eu cred că ori Ciolacu sau Ciucă. Pe cine ajută Simion, ăla va fi președinte. Și dacă joacă bine, vine pe locul doi”, a mai spus Dumitru Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică.

Laura Codruța Kovesi, candidat la președinția României? Scenariul lui Mitică Dragomir

ADVERTISEMENT