Life

Laura Cosoi a împlinit 41 de ani. Ce imagine emoționantă a postat vedeta chiar de ziua ei

Laura Cosoi este în culmea fericirii. Vedeta se bucură de o familie numeroasă și de asemenea, a avut parte și de o surpriză plăcută, chiar de ziua ei.
03.01.2023 | 08:46
Laura Cosoi a implinit 41 de ani Ce imagine emotionanta a postat vedeta chiar de ziua ei
Laura Cosoi, fotografie emoționantă după împlinirea celor 41 de ani. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi trăiește o viață de vis alături de cei trei copii ai săi, dar și de soțul ei, Costin Curticăpean.

Laura Cosoi a împlinit 41 de ani

De Crăciun, dar și de Revelion, actrița a decis să aleagă o locație cât se poate de exotică, pe care a mai văzut-o și cu ani în urmă, iar peisajele sunt de-a dreptul uimitoare și asta nu este tot.

ADVERTISEMENT

Pe 2 ianuarie, Laura Cosoi a împlinit 41 de ani. Cel mai probabil vedeta a vrut să fie departe de casă de ziua ei și de asemenea, a vrut să petreacă această zi cât se poate de specială într-un cadru de poveste.

Așa cum i-a obișnuit pe urmăritorii săi, vedeta a publicat mai multe imagini de la ziua ei de naștere, iar soțul ei, Cosmin Curticăpean a avut și el grijă să își surprindă plăcut frumoasa soție.

ADVERTISEMENT

Imaginea zilei, care a stârnit un val de aprecieri, dar și de comentarii din partea publicului, a fost cea în care Laura Cosoi este alături de cele trei fiice ale sale, Rita, Vera și Lara.

În dreptul fotografiei, vedeta a publicat și un mesaj în care confirmă faptul că este o persoană împlinită din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

”Iubire. Am tot. Mulțumesc, Viață!”, a scris Laura Cosoi, în dreptul câtorva imagini din vacanță.

Laura Cosoi, imagine de poveste alături de fiicele sale, chiar de ziua ei. Sursă foto: Instagram
Laura Cosoi, imagine de poveste alături de fiicele sale, chiar de ziua ei. Sursă foto: Instagram

Cum a surprins-o Cosmin Curticăpean pe Laura Cosoi de ziua ei

Iar asta nu este tot, pentru că dincolo de fotografia pe care soțul ei i-a făcut-o, Cosmin Curticăpean a pus la punct și o petrecere pe o plajă din Seychelles de ziua soției sale.

ADVERTISEMENT

Totul a fost precum o poveste, iar asta a spus-o chiar Laura Cosoi. Vedeta s-a bucurat de flori parfumate, oameni dragi, dar și de un foc de tabără pe plajă.

”Cosmin mi-a pregătit o petrecere, pe plajă, cu foc de tabără, flori parfumate, prieteni dragi…în plină iarnă”, a mai spus Laura Cosoi, într-o postare distribuită pe Instagram.

Să nu uităm că Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt deja împreună de mai bine de un deceniu. Chiar dacă au existat și momente mai dificile în relația de cuplu, iată că cei doi au găsit mereu o cale de mijloc și drept dovadă, se completează reciproc și sunt mai fericiți ca oricând.

ADVERTISEMENT
Tags: