Life

Laura Cosoi a vorbit despre botezul celui de-al treilea copil. Surpriză mare la alegerea nașilor

Laura Cosoi este însărcinată cu cea de-a treia fetiță și deja face planuri pentru botez. Frumoasa blondină și soțul au ales părinții spirituali pentru bebeluș.
30.04.2022 | 16:57
Laura Cosoi a vorbit despre botezul celui deal treilea copil Surpriza mare la alegerea nasilor
Laura Cosoi, detalii despre botezul celui de-al treilea copil. Cine sunt nașii fetiței. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgita actriță a vorbit recent despre creștinarea celui de-al treilea copil, care va veni pe lume la începutul verii. Fosta iubită a lui Smiley a dezvăluit cine sunt nașii fetiței, surpriza fiind mare pentru toată lumea.

Laura Cosoi, detalii despre botezul celui de-al treilea copil. Cine sunt nașii fetiței

Laura Cosoi a oferit amănunte despre cea de-a treia sarcină, dar și despre cine sunt părinții spirituali ai fetiței care se va naște în iunie. Artista va merge pe aceeași rețetă, adică nașii bebelușului vor fi aceiași ca la primele două fete.

ADVERTISEMENT

„Nașii copiilor sunt aceiași de la început. Adică nu am mers pe varianta din copilăria noastră, în care nașii erau diferiți la copii, ci vom merge tot pe Cristina și Claudiu.

Sunt nașii care ne-au cununat pe noi, prietenii noștri de la Târgu Mureș, care le-au botezat atât pe Rita, cât și pe Vera, iar acum, pe cea de-a treia minune.

ADVERTISEMENT

Botezul va fi la vară și cam atât, dar da, noi păstrăm această tradiție, vrem să rămână aceeași biserică, nașii, să nu fie povești diferite, așa am simțit că s-ar cădea”, a declarat blondina într-un interviu pentru viva.ro.

Laura Cosoi, pregătită pentru cel de-al treilea copil

Laura Cosoi abia așteaptă să-și țină în brațe cea de-a treia fetiță. Actrița spune că este pregătită pentru bebeluș și are deja planurile făcute pentru primele luni de viață ale celei mici, care va dormi în camera sa.

ADVERTISEMENT

Vedeta le-a mutat pe fetele mari în același spațiu, în timp ce bebelușul va avea parte de o atenție specială la început. Micuța va fi alăptată și va sta aproape de mama sa, într-un pătuț dedicat copiilor veniți pe lume.

„Voi avea un pătuț care va fi lângă patul meu și voi alăpta, deci, în primele luni de viață, cu siguranță va sta cu noi în cameră și voi folosi, evident, aceleași lucruri pe care le-am avut la Vera.

ADVERTISEMENT

Nu au apucat să se răcească bine, cum ar veni, adică abia le-am împachetat și trebuie să le scoatem iarăși. În iunie nasc”, a mai adăugat Laura Cosoi, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT