Life

Laura Cosoi, apariție de senzație la nici trei luni de la naștere. Cum a fost surprinsă vedeta

13.11.2020 | 19:20
Laura Cosoi aparitie de senzatie la nici trei luni de la nastere Cum a fost surprinsa vedeta
ADVERTISEMENT

Deși, în urmă cu două luni, a devenit mămică pentru a doua oară, Laura Cosoi este într-o formă fizică de invidiat. Îndrăgita vedetă i-a surprins pe fani cu o fotografie inedită, în care poartă doar maiou și colanți.

Laura Cosoi, în vârstă de 38 de ani, arată impecabil, chiar și după două nașteri. Actrița are aproape șapte sute de mii de urmăritori pe rețelele de socializare, fiind foarte apreciată pentru naturalețea ei.

ADVERTISEMENT

Laura Cosoi s-a căsătorit cu Cosmin Curticăpean în anul 2015. Cei doi au o căsnicie frumoasă, iar actrița a mărturisit că partenerul ei de viață o ajută foarte mult în creșterea celor două fetițe.

Laura Cosoi, apariție de senzație la nici trei luni de la naștere. Cum a fost surprinsă vedeta

Laura Cosoi este o soție împlinită și o mamă devotată, dar nu uită nici de urmăritorii ei de pe rețelele de socializare. Vedeta obișnuiește să îi surprindă adesea pe aceștia cu fotografii și videoclipuri de senzație cu ea și cele două fetițe ale sale, Rita și Vera.

ADVERTISEMENT

La mai bine de două luni de când a născut a doua fetiță, Laura Cosoi are deja o siluetă demnă de invidiat. Actrița arată la fel ca o adolescentă, motiv pentru care a postat o fotografie inedită, fiind îmbrăcată într-un maiou și colanți negri.

,,My new shape (Noua mea înfățișare)”, a scris Laura Cosoi pe Instragram, în dreptul imaginii.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Laura Cosoi a adăugat, însă, că poartă lenjerie modelatoare. Reacțiile nu au întârziat să apară, iar admiratoarele acesteia au îndrăznit să îi ceară sfaturi frumoasei blondine cu privire la un trup perfect.

,,Sa nu te gandesti la asta! Kg sunt ultimul lucru important. Le dai jos treptat, crede-ma. La Rita mi-am revenit la kg de dinainte dupa aproape 8 luni, iar acum sunt deja foarte aproape sa le dau jos pe toate, dar sanii sunt mari si grei pentru ca alaptez”, i-a răspuns Laura unei tinere care a mărturisit că se teme că se va îngrășa din cauza sarcinii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Laura Cosoi acordă mare atenție alimentației și stilului de viață. Astfel, blondina reușește ca, la aproape 40 de ani, să arate impecabil. În plus, naturalețea de care dă dovadă este foarte apeciată de către internauți, care o felicită pentru modul în care arată.

ADVERTISEMENT