Life

Laura Cosoi arată incredibil, chiar dacă este însărcinată în cinci luni. Ce mesaj a avut actrița tocmai din Thailanda

Actrița a petrecut clipe de vis în Thailanda. Laura Cosoi va deveni mămică peste doar câteva luni, iar din fotografiile postate se vede că arată incredibil.
19.01.2022 | 18:38
Laura Cosoi arata incredibil chiar daca este insarcinata in cinci luni Ce mesaj a avut actrita tocmai din Thailanda
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi este plecată de câteva săptămâni în Thailana.

Chiar dacă este însărcinată în 5 luni, acesteia nu i-a fost teamă deloc și a pornit în călătorie alături de soțul și fiicele sale.

Actrița a postat o mulțime de fotografii, iar fanii au remarcat imediat cât de bine arată.

Laura Cosoi arată incredibil, chiar dacă este însărcinată în cinci luni. Ce mesaj a avut actrița tocmai din Thailanda

Laura Cosoi a anunțat de curând că va deveni mămică pentru a treia oară. Acest lucru nu a împiedicat-o să plece într-o vacanță de vis alături de familia sa.

ADVERTISEMENT

De când a ajuns în Thailanda, artista a postat o mulțime de fotografii.

Laura Cosoi
Laura Cosoi la SPA

 

Din acestea se vede că arată extrem de bine și este foarte fericită. Nu s-a sfiit să se pozeze și în costum de baie pentru a i se vedea burtica de graviduță.

Laura Cosoi
Laura Cosoi în costum de baie

 

Mulți fani au fost curioși să afle cum a avut curaj să plece atât de departe. Aceasta a postat un mesaj pe contul de socializare în care a explicat totul.

ADVERTISEMENT

“Sunt întrebată des: ‘Dar sunteți singuri? Ați plecat cu ajutoare? Cum va descurcăți cu doi copii? ‘

Ei bine, da, călătorim singuri și consider că fiecare familie are propriile principii după care se ghidează, deci nu cred că există o rețeta care să se potrivească tuturor.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, adesea și eu mă întreb cum se descurca cei care călătoresc singuri cu trei copii, cu diferențe așa de mici de vârsta cum sunt fetele noastre, dar voi afla în curând, deci nici măcar aceasta întrebare nu mă mai chinuie ? La voi cum este?”, a scris Laura Cosoi pe Instagram. 

Vedeta a postat o mulțime de poze în care le-a arătat fanilor cum s-a distrat și le-a transmis că dorește să se întoarcă după ce familia sa se va mări.

ADVERTISEMENT
Vacanță în Thailanda
Vacanță în Thailanda

 

“A fost un vis tot ce am trăit aici și ne-am propus să ne întoarcem, în formula de 5. Este momentul să ne mutam și astfel să descoperim alte locuri.

Suntem entuziasmați și speram că vor fi cel puțin la fel de interesante ca aceasta zona, Khao Lak”, a mai scris actrița.

ADVERTISEMENT
Tags: