Life

Laura Cosoi, declarații sincere despre relația cu Smiley: ”Eram gestionați de un PR”

15.10.2020 | 15:52
Laura Cosoi declaratii sincere despre relatia cu Smiley Eram gestionati de un PR
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi și Smiley și-au spus adio în vara anului 2012, ambii fiind în momentul de față în relații stabile. Cei doi artiști au fost împreună mai bine de 5 ani și nimeni nu se aștepta la o ruptură, însă iată că lucrurile au stat complet altfel. Acum actrița face dezvăluiri sincere despre motivul real al despărțirii.

Fosta iubită a lui Andrei Tiberiu Maria, așa cum îl cheamă în realitate pe muzicianul din Pitești, a mărturisit că relația s-a destrămat din lipsă de comunicare. Mai mult decât atât, actrița din celebrul serial „La bloc” a ținut să sublinieze faptul că erau gestionați de un PR.

ADVERTISEMENT

Cuplu extrem de iubit și apreciat de fani la vremea respectivă, Laura Cosoi și Smiley a mers pe o rețetă destul de simplă spre finalul relației, aceea de a lăsa pe altcineva să comunice în numele lor. Ulterior, legătura amoroasă s-a rupt și fiecare și-a văzut de propriul drum.

Laura Cosoi, despre motivul separării de cântărețul Smiley

Eu am început relația cu Andrei când nu era Smiley de astăzi, ci doar un cântăreț, iar eu o actriță. Apoi el a devenit foarte iubit și cunoscut pe plan muzical. S-a desprins de trupa Simplu, lucru pe care eu l-am văzut bun de făcut și chiar cred că este unde trebuie acum.

ADVERTISEMENT

Amândoi am avut această problemă legată de comunicare, fiindcă orice comunicam profesional trebuia să avem disponibilitatea de a răspunde și curiozităților din viața personală.

Cu cât publicul iubește mai mult cuplul respectiv, cu atât va dori răspunsuri numeroase despre viața lor împreună. Mergând pe această rețetă, evident că amândoi eram în proiecte și eram gestionați de un PR care comunica pentru noi.

ADVERTISEMENT

Apoi ne-am despărțit și am putut să luăm în mâinile noastre comunicarea propriei persoane. Nu mai eram împreună, nu mai aveam proiecte comune, iar eu nici măcar nu mai lucram pentru televiziunea respectivă”, a mărturisit Laura Cosoi, relatează life.ro.

Actrița nu s-a simțit nicio secundă a fi în umbra fostului partener de viață, dar cu toate acestea recunoaște că a avut o oarecare ușurare după separare. Blondina susține că „s-a deblocat”, acesta fiind un cuvânt pe care-l folosește adesea pentru a descrie relația avută cu Smiley.

ADVERTISEMENT

„Am simțit că mi s-a luat un văl de pe față, au început să funcționeze lucrurile pentru mine așa cum îmi doream, întru totul. Nu am simțit că sunt în umbra lui nicio secundă, dar am simțit că m-am deblocat după ce ne-am despărțit”, mărturisea vedeta într-un interviu pentru revista Tango.

ADVERTISEMENT