Life

Laura Cosoi, declarații subtile despre relația cu Smiley, terminată acum 10 ani: „Eu mă simțeam bărbatul”

Laura Cosoi a apărut în podcastul de pe Youtube al lui Mihai Morar, unde a vorbit despre relațiile sale și mai ales despre cum le-a gestionat până să găsească echilibrul în brațele soțului ei.
10.06.2022 | 11:32
Laura Cosoi declaratii subtile despre relatia cu Smiley terminata acum 10 ani Eu ma simteam barbatul
Laura Cosoi, actriță. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi a făcut câteva dezvăluiri despre viața sa sentimentală, despre felul în care se raporta la relațiile de dinaintea celei cu soțul ei.

Laura Cosoi a fost bărbatul în relațiile anterioare

Deși nu a dat numele lui Smiley, actrița din „La bloc” a făcut referire inclusiv la el, vorbind la modul general despre toate poveștile sale de iubire de până acum.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mărturisit că în mai toate relațiile ea a fost bărbatul și că după căsătoria cu Cosmin a început să se simtă cu adevărat femeie.

Mihai Morar a întrebat-o pe blondină ce ar trebui să aibă bărbatul ideal pentru o relație de durată. Laura nu a stat foarte mult pe gânduri și a început să povestească din experiențele sale.

ADVERTISEMENT

„Deja eu mă simțeam bărbatul din relații. Eu nu mă simțeam așa până nu l-am întâlnit pe soțul meu. Ne-am certat foarte mult în primul an, că eram bossy.

Aveam o energie masculină. El era: what? El fiind obișnuit el să fie bărbatul. Mi-a zis după un an: să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați.

ADVERTISEMENT

Mi-am dat seama că am devenit femeie abia când am fost lângă el. De asta sunt și foarte maternă. M-a făcut să mă văd așa. Maică-mea se uită la mine și îmi zice că nu și-a imaginat că voi fi vreodată așa”, a declarat Laura Cosoi în podcastul lui Mihai Morar.

Își construiește o nouă viață în Maramureș

Laura a vorbit și despre planurile ei de viitor. Are multe dorințe mai ales legate de familie. Recent, a cumpărat o casă veche pe care o recondiționează împreună cu soțul ei și un teren undeva la munte.

ADVERTISEMENT

Vrea să creeze o comunitate pentru vremurile ce vor urma. Acolo a făcut și botezul fetelor. Casa respectivă este în inima Maramureșului, aproape de Baia Sprie, un loc de care actrița este de-a dreptul fascinată.

Vedeta a vorbit, printre altele, și despre cele trei nașteri naturale și cariera ei ca actriță de televiziune.

ADVERTISEMENT