Life

Laura Cosoi, despre momentul în care le-a spus fetelor de sarcină. Cum au primit vestea micuțele

Laura Cosoi este însărcinată pentru a treia oară, fanii fiind curioși să afle cum le-a informat pe fetele mai mari, Rita și Vera. Micuțele așteaptă o surioară.
10.05.2022 | 12:10
Laura Cosoi despre momentul in care lea spus fetelor de sarcina Cum au primit vestea micutele
Laura Cosoi, declarație despre a treia sarcină. Cum le-a spus actrița celor două fete. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa actriță a vorbit despre momentul în care le-a spus fetelor despre sarcina actuală. Vedeta a povestit cum au primit vestea micuțele pe care le are cu soțul său, Cosmin Curticăpean, cu care este căsătorită din anul 2015.

Laura Cosoi, declarație despre a treia sarcină. Cum le-a spus actrița celor două fete

Laura Cosoi a pregătit un moment special pentru a le informa pe fiicele sale despre cea de-a treia sarcină. Actrița a așteptat ca totul să fie în regulă, apoi a pregătit o caricatură în care apărea cu burtică de gravidă.

ADVERTISEMENT

Cele două fete pe care le are fosta iubită a lui Smiley s-au bucurat să afle că mai vine pe lume un copil. Vedeta a ținut minte remarca făcută de una dintre ele, ambele fiind entuziasmate de veste.

„Am așteptat să fie totul în regulă cu sarcina și să avanseze, și în ziua de Crăciun am pregătit un cadou pentru Cosmin. Era o caricatură în care apăream toți, iar eu aveam în caricatura respectivă burtică și o ecografie în mână și am povestit despre ce înseamnă caricatura respectivă.

ADVERTISEMENT

Le-am spus: Rita, Vera, vrem să vă dăm o veste… O să mai aveți o surioară, iar bucuria Ritei… nu pot să-ți explic. A fost așa, absolut o încununare a… Mamiii! O să avem o surioară!

Vera o să ai și tu o surioară! (râde), asta a fost remarca, cum că se pare că Vera e surioara ei, și acum cea mică e surioara Verei, practic. Vera evident că s-a bucurat, dar nu înțelege.

ADVERTISEMENT

E normal să nu înțeleagă mare lucru, pentru că e încă mică, însă sunt foarte implicate amândouă”, a mărturisit vedeta într-un interviu pentru publicația viva.ro.

Laura Cosoi, detalii despre relația fetelor cu bebelușul din burtică

Laura Cosoi a dezvăluit care este legătura pe care o au deja fetele mai mari, Rita și Vera, cu bebelușul care crește în pântecele sale. Blondina susține că micuțele abia așteaptă să o cunoască pe surioara mai mică.

ADVERTISEMENT

„Rita e cea care e foarte, foarte conectată la cea mică din burtă. Nu există zi în care să nu vorbească despre ea, să nu o pupe, deci nu există moment în care să nu o includă în poveștile noastre.

Înainte de culcare, când suntem toți patru spre cinci în pat, spunem rugăciunea și Rita zice: «Uite, mami, acum e toată familia aici», adică și cea mică”, a mai spus actrița, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT