Life

Laura Cosoi, dezvăluiri despre relația cu soțul ei, după ce au devenit iar părinți: “Sunt momente când se simte neglijat”

Laura Cosoi a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu soțul ei, Cosmin Curticăpean, de când au devenit părinți de trei copii.
23.09.2022 | 09:55
Laura Cosoi dezvaluiri despre relatia cu sotul ei dupa ce au devenit iar parinti Sunt momente cand se simte neglijat
Laura Cosoi a născut a treia oară în acest an. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi a oferit noi detalii din căsnicia ei cu Cosmin Curticăpean. Actrița a spus cum se înțelege cu soțul său, după ce în această vară au devenit iar părinți.

Laura Cosoi dă din casă. Cum se înțelege cu soțul ei de când a devenit mamă a trei copii

Laura Cosoi a născut a treia oară în luna iunie, aducând-o pe lume pe Lara. Frumoasa actriță spune că viața ei s-a mai schimbat de atunci, dar nu foarte mult, iar mariajul nu i-a fost afectat, având în vedere timpul îndelungat dedicat copiilor.

ADVERTISEMENT

Laura Cosoi a mărturisit că o ajută în creșterea fetițelor soțul ei, care se implică întru totul în educația acestora. Vedeta îl consideră pe Cosmin un tată atent și devotat familiei.

Dincolo de cuvintele de laudă, Laura Cosoi a dezvăluit că partenerul său se simte neglijat, uneori, dar înțelege situația. De altfel, ea subliniază că în orice căsnicie există urcușuri și coborâșuri.

ADVERTISEMENT

”Da, cu siguranță sunt momente când se simte neglijat și când atenția nu e îndreptată asupra lui. Și cred că e și firesc așa, dar e un om matur, e un bărbat care are 46 de ani, înțelege toate aceste etape.

Poate că întotdeauna într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri, și momente în care nu mai știi încotro s-o apuci și cum să-ți gestionezi relația, și e normal, sigur că da”, a detaliat Laura Cosoi pentru revista Viva!

ADVERTISEMENT

Laura Cosoi: ”Mi se pare că suntem mai bine ca și cuplu acum”

Actrița a mai punctat și faptul că ea și Cosmin Curticăpean știu cum să se descurce cu noul membru al familiei, Lara, deoarece nu sunt la primul lor copil.

Totodată, Laura Cosoi simte cum relația dintre ea și Cosmin Curticăpean devine tot mai solidă, odată cu apariția copiilor. Vedeta se simte iubită ca în prima zi de către soț.

ADVERTISEMENT

”Cred că nu există cuplu care să nu treacă prin astfel de momente, când partenerii se simt descumpăniți sau, nu știu, poate neglijați, dar e bine când știi că există comunicare și iubire, și când știi că, într-un final, va fi bine.

E o perioadă doar, noi am mai fost pe-aici. (râde) La al treilea copil, știm exact cum o să fie. Mi se pare că suntem mai bine ca și cuplu acum față de cum am fost la primii doi, legat de relația pe care o aveam după ce am născut, dacă e să fac o paralelă între cele trei momente”, a mai spus Laura Cosoi.

ADVERTISEMENT