Life

Laura Cosoi, dezvăluiri dureroase după pierderea tatălui: ”Nu m-am gândit ce se va întâmpla”

15.02.2021 | 18:03
Laura Cosoi dezvaluiri dureroase dupa pierderea tatalui Nu mam gandit ce se va intampla
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi a făcut dezvăluiri dureroase despre pierderea tatălui său, care a pierdut lupta cu noul tip de coronavirus în urmă cu câteva luni. Actrița și-a deschis sufletul, deși este puternic marcată de moartea părintelui chiar și acum. 

Blondinei nu-i vine să creadă nici în clipa de față că tatăl ei, care era profesor de sport și antrenor de handbal, a murit în mod fulgerător. Vedeta s-a temut că virusul din China îi poate fi fatal tatălui ei, Marius Cosoi, motiv pentru care a stat mereu stresată.

ADVERTISEMENT

Actrița a mărturisit că inițial părintele ei părea a se integra în categoria persoanelor asimptomatice, însă ulterior lucrurile s-au agravat. Laura Cosoi a fost nevoită să caute un loc la ATI, starea de sănătate a tatălui ei înrăutățindu-se rapid.

Laura Cosoi, mărturii sfâșietoare despre tatăl său. Bărbatul a murit de COVID

„Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Tata împlinise 70 de ani. Era puternic… Era diabetic, într-adevăr, de asta eu eram atunci într-o permanentă criză, eram însărcinată, eram stresată din cauza tatei. Se întâmpla pe la început, prin martie, cu Covidul. M-am gândit că-i poate fi fatal. 

ADVERTISEMENT

El nu avea prea multă grijă, ieșea din casă, se ducea la cumpărături… Era cu risc. Mă bușea plânsul după ce închideam telefonul, după o convorbire cu tatăl meu. Iar pe 17 noiembrie m-a sunat să-mi spună, mai în râs, că a ieșit pozitiv la test.

Vorbeam atunci cu Andreea Raicu… El părea asimptomatic. Nu avea febră, nu avea dureri… Era un bărbat activ, sportiv, avea ore la școală cu echipa de baschet juniori. Era surâzător”, a povestit Laura Cosoi în show-ul „La Măruță” de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Vedeta a reușit să-și interneze tatăl într-un spital bucureștean într-o dimineață de luni, însă după numai o săptămână s-a stins din viață. Marius Cosoi spera că-și va reveni, ultimele cuvinte adresatei Laurei Cosoi fiind de încurajare.

Cu lacrimi în ochi și cu durere în suflet, frumoasa blondină a mărturisit că nu s-a gândit nicio secundă că-și va pierde părintele, mai ales că acesta era un bărbat foarte puternic și pe deasupra, sportiv.

ADVERTISEMENT

„A fost foarte greu. Starea lui s-a degradat. Dimineața era bine, peste câteva ore nu mai era. L-am dus la București. Când ni s-a spus că trebuie să găsim un pat de ATI am avut un șoc. Nu mai putea să vorbească. A stat o săptămână în spital… S-a stins!. 

Am apucat să vorbesc cu el sâmbătă seara. Nu m-am gândit ce se va întâmpla… S-a uitat la mine și mi-a spus că-mi mulțumește pentru tot. Mi-a zis că o să vedem ce va fi. Atunci am simțit că…”, a încheiat actrița.

ADVERTISEMENT