Life

Laura Cosoi, dezvăluiri inedite despre relația cu Smiley. Cum se înțeleg cei doi acum

28.02.2021 | 16:13
Laura Cosoi dezvaluiri inedite despre relatia cu Smiley Cum se inteleg cei doi acum
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi a făcut dezvăluiri inedite despre relația cu Smiley. Vedeta a vorbit despre modul în care mediatizarea i-a afectat pe cei doi, dar a povestit și cum se înțeleg în momentul de față.

După mai bine de opt ani de când și-au luat rămas bun, ambii artiști sunt în relații stabile. Laura este căsătorită cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean și au două fetițe superbe.

ADVERTISEMENT

Smiley se pregătește și el să devină tătic. Partenera acestuia, Gina Pistol, urmează să aducă pe lume o fetiță în aproximativ două săptămâni.

Laura Cosoi, dezvăluiri inedite despre relația cu Smiley. Cum se înțeleg cei doi acum

Cu toate acestea, relația de mult apusă dintre Smiley și Laura Cosoi este un subiect care atrage interesul fanilor și al presei. Într-un interviu recent, pentru revista OKMagazine, Laura a vorbit despre modul în care expunerea mediatică a afectat legătura dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

Și în momentul în care încă formau un cuplu, interesul pentru ei era unul ridicat: „Noi am fost atunci foarte iubiţi ca pereche, oamenii plângeau când ne-am despărţit”, a dezvăluit actrița.

Acest lucru nu a fost o problemă: „N-am avut probleme că presa ne-a surprins într-o ipostază greşită sau că au scris ceva urât despre noi, că nu aveau ce. Nu aveam secrete sau un trecut încărcat. Nu ne-am înşelat. Deci nu pot spune că ne-a dăunat în vreun fel”.

ADVERTISEMENT

Laura a precizat că, în momentul de față, relația lor este una bună și l-a felicitat pe fostul iubit pentru că o să devină tătic pentru prima oară: „da, l-am felicitat. Am rămas în relații bune și mă bucur pentru ei amândoi. Mi se pare că asta e împlinirea supremă și sunt convinsă că și pentru el, căci merită, e un om foarte bun.”

În trecut, frumoasa blondină a explicat că despărțirea dintre cei doi a fost cauzată de o cumunicare defectuoasă. Ea a menționat că nu s-a simțit niciodată în umbra partenerului său, în cei peste cinci ani în care Smiley i-a fost alături, dar a simțit un soi de ușurare după despărțire.

ADVERTISEMENT

„Am simțit că mi s-a luat un văl de pe față, au început să funcționeze lucrurile pentru mine așa cum îmi doream, întru totul. Nu am simțit că sunt în umbra lui nicio secundă, dar am simțit că m-am deblocat după ce ne-am despărțit,” a explicat aceasta.

ADVERTISEMENT